text.skipToContent text.skipToNavigation

Salsearrera goaz Japoniatik.

68,89 €

-10%

76,55 €

Kopurua
Salsearrera goaz Japoniatik.
76,55 €
68,89 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli

doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu

Informazio gehiago Salsearrera goaz Japoniatik.

Jo ezazu Japoniara bidaia batean gure premium saltsa-sortarekin. Kontu handiz aukeratutako multzo honek estiloarekin aurkezteko hiru saltserako joko bat, zure nahasketak ehotzeko suribachi beltz bat eta benetako saltsa japoniarrak ditu: Shoyu, Tamari eta Mirin. Igo zure platerak altuera berrietara eta aurkitu Japoniako sukaldaritzaren benetako esentzia tanta bakoitzean. Botila, katilu eta plater txiki sorta, TAKO-KARAKUSA, tako urdina, Japon egindako zeramikoa. Fideoak katilu txikietan bustitzeko egina dago, eta plater txikiak alferrikako tanta-jarioak saihesten ditu. Honako osagai hauek ditu: 210cc-ko botila; 9,2* 6,5cm-ko kopa; 9,5* 1,2cm-ko platerkada Japon egindako Mortero Suribachi beltza. Suribachi mortero japoniarra da eta surikogi morteroaren eskuaren izena. Suribachi zeramikazko mortero artekatu bat da. Gomasio-errezetan sesamoa birrintzeko erabiltzen da bereziki, eta edozein produktu lehor birrintzeko erabil daiteke, hala nola fruituak, algak... Katilu zeramiko artekatu beltza du, 12,8 cm-ko diametroa eta 6,5 cm-ko altuera eta 12,5 cm-ko altzifre-mazoa. Egur iluneko koilara luzea eta kordoi beltza. Kimbue Shoyu Soja saltsa bikoitza hartzidura Saitama prefektura, Japonia Nazioko soja eta gari babekin egina, arretaz aukeratuak. Fueki Shoyu Breweryren produkturik berritzaileenetako bat. Soja-saltsa hori egiteko, gatzaren ordez aurreko ekoizpenetan egindako saltsa erabili da. Horrela, zapore eta usain inguratzaile bikaineko produktu bat lortzen da, bakarra Japonian. Dastatze-notak: Soja-zapore bizia, haragi-zaporea, iraunkorra. Umami handia. Zedro, soja, zereal eta laktikoen aromak. Salina. Ise Tamari Mieko Ise Udon Prefekturaren osagai sekretua, Japonia "Ise Udon" Ise Shima eskualdeko intsignia da. Saldarako eta noodleetarako prestatutako oinarrizko saltsa. Alergenoak: Soja Vinagre Añejo de Arroz Ryotei Mieko prefektura, Japonia Ozpin leuna sushirako prest. Yamani Vinegarrek Sakekazutik abiatuta egiten ditu ozpinak, hau da, Sakeko moromia (arroza eta legamiak) prentsatuz lortzen duen pastatik abiatuta. Ore hori urarekin nahasten da eta herdoiltzen uzten da 24 orduz. Ondoren, zedroko igerilekuetan eta japoniar egur nobleetan hartzitu eta gehitzen da.