Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Burgosko Arlanza Babarrun Gorria
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Burgosko Arlanza Babarrun Gorria
Babarrun tolosar gorria edo babarrun gorria bordele kolorekoa da, oso distiratsua, enbrioian orban zuri edo beix kolorekoa eta ale ia biribilekoa. Bere leuntasunagatik, zapore-fintasunagatik eta egosketaren ondoren baretasunetik ez askatzeagatik gehien estimatzen den indabetako bat da. Platereko aurkezpenean deigarria da salda "akhokolatatua" eta lodiera. Prestatu ondoren, salda lodiagatik eta txokolate koloreagatik nabarmentzen da. Burgosko babarrun gorria oso preziatua da Euskal Herrian, Burgosen eta Kantabrian, eta Burgosko plater tipikoaren oinarria da, "Olla Podrida". Halaber, oso ohikoa da babarrun gorria erabiltzea Espainiako iparraldeko babarrun gisatuak prestatzeko. Su motelean denbora luzez egostea gomendatzen da, ahalik eta ondoen dastatzeko. EGOSTEN EMANDAKO DENBORA: -Kazuela: 1 eta 2,5 ordu artean, ur motaren arabera. -Portura: 10 eta 25 minutu bitartean, ur motaren eta erabilitako eltzearen arabera. AHOLKUAK: Janaria prestatu aurreko gauak beratzen egon behar du. Hasieran ur berotan izatea gomendatzen dugu, lekaleak xurgatzeko duen gaitasuna hobetzeko.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen