Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Alkaudón Crianza 2019

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Alkaudón Crianza 2019
Izan bedi artikulu honetarako aipamen bat egiten lehena Najerilla haranaren beheko aldean kokatutako mahastiak, Uruñuela, Cenicero eta Umezurtz artean, 30 urte baino gehiago dituztenak, lur buztintsu eta kareharrizko lurzoruan finkatuta, sakonera txikikoak. Atlantikoaren, mediterraneoaren eta kontinentalizatuaren arteko klimarekin. Uzta guztia eskuz egiten da. Ardoa hormigoizko depostuetan egiten da, eta, ondoren, zahartzeko ardo ondua jasotzen du: 12 hilabete haritz frantsesaren eta amerikarraren upelean. Ardoak gutxienez 6 hilabete ematen ditu botilan merkatura atera aurretik.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen