Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Eguren Ugarte Ontzea

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Eguren Ugarte Ontzea
Ardo klasiko hau, nagusiki, Tempranilloren coupage bat da, eta Garnatxaren ehuneko txiki bat. Mahatsak Bastidan, Paganosen eta Eltziegon dauden mahastietatik datoz, Arabako Errioxaren bihotzean. Eremu horretako klima mediterraneoa da, baina eragin atlantiko handia du. Kantabria Mendilerroa iparraldeko haize hotzen aurrean babesteko hesi naturala da. Mahastiak buztin- eta kare-lurzoruen gainean landatuta daude, itsas mailatik 400 eta 700 metro arteko altueran. Mahatsa lantzeko ezaugarri zoragarriak dituzten lurzoruak dira. Mahats-bilketa mekanikoki egiten da, mahatsa unerik onenean biltzen dela ziurtatzeko. Upeltegian mahatsak hautatu ondoren, txortenak kendu eta estrujatu egiten dira. Ondoren, muztioa 15 egunez hautatutako legamiak dituen hartzidura batetik igarotzen da, 25-28 ° C-ko tenperatura kontrolatuan. Prozesu horretan egunero egiten dira gora-beherak. Hartzidura amaitu ondoren, 7 eguneko beratzea egiten da. Azkenik, Eguren Ugarte Crianza haritz amerikar eta frantsesezko upeletan egoten da 15 hilabetez, 4-6 hilabetez behin joan-etorriak eginez. Ontze-prozesua merkaturatu aurreko 6 hilabeteetan amaitzen da. KATA-OHARRA: bista: Eguren Ugartek kolore gorri bizia du, gerezi bizia, garbia eta distiratsua, Nariz: fruitu gorri eta beltz helduaren usaina duen ardo bat bezala erakusten da, ahabiak, arrosatxoak eta masustak bezala, barrikatik ekarritako nota txigortuekin eta banillaren oroitzapenarekin ezin hobeto mihiztatuta. Ahoa: sarreran freskotasuna duen ardoa da, gero taninoek ekarritako egiturari lekua uzten diona, fruta beltzak eta ondutako notak agertzen dira, ardoari gorputza eta egitura emanez.