text.skipToContent text.skipToNavigation

Eguren Ugarte Ontzea

Unitate kopurua
Kopurua
Eguren Ugarte Ontzea
8,50 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli

doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu

Informazio gehiago Eguren Ugarte Ontzea

Ardo klasiko hau, nagusiki, Tempranilloren coupage bat da, eta Garnatxaren ehuneko txiki bat. Mahatsak Bastidan, Paganosen eta Eltziegon dauden mahastietatik datoz, Arabako Errioxaren bihotzean. Eremu horretako klima mediterraneoa da, baina eragin atlantiko handia du. Kantabria Mendilerroa iparraldeko haize hotzen aurrean babesteko hesi naturala da. Mahastiak buztin- eta kare-lurzoruen gainean landatuta daude, itsas mailatik 400 eta 700 metro arteko altueran. Mahatsa lantzeko ezaugarri zoragarriak dituzten lurzoruak dira. Mahats-bilketa mekanikoki egiten da, mahatsa unerik onenean biltzen dela ziurtatzeko. Upeltegian mahatsak hautatu ondoren, txortenak kendu eta estrujatu egiten dira. Ondoren, muztioa 15 egunez hautatutako legamiak dituen hartzidura batetik igarotzen da, 25-28 ° C-ko tenperatura kontrolatuan. Prozesu horretan egunero egiten dira gora-beherak. Hartzidura amaitu ondoren, 7 eguneko beratzea egiten da. Azkenik, Eguren Ugarte Crianza haritz amerikar eta frantsesezko upeletan egoten da 15 hilabetez, 4-6 hilabetez behin joan-etorriak eginez. Ontze-prozesua merkaturatu aurreko 6 hilabeteetan amaitzen da. KATA-OHARRA: bista: Eguren Ugartek kolore gorri bizia du, gerezi bizia, garbia eta distiratsua, Nariz: fruitu gorri eta beltz helduaren usaina duen ardo bat bezala erakusten da, ahabiak, arrosatxoak eta masustak bezala, barrikatik ekarritako nota txigortuekin eta banillaren oroitzapenarekin ezin hobeto mihiztatuta. Ahoa: sarreran freskotasuna duen ardoa da, gero taninoek ekarritako egiturari lekua uzten diona, fruta beltzak eta ondutako notak agertzen dira, ardoari gorputza eta egitura emanez.