Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Ostatu Selekzioa 2018

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Ostatu Selekzioa 2018
Ardo hori izan zen upelean ontzen hasi ziren lehen ardoa, eta gaur egun upeltegiko ardoak diren lonen nortasuna pixka bat daramana; Errioxako ohiko ardoen profil desberdinean egiten da. Mahastiak: Montecillo, Carranavaridas, 1955ean landatutakoak 540-580m-ko altitudean Barietateak: % 92 Tempranillo, % 8 Graziano Ardo berezia aurkezten dugu Pikota kolore bizia du, isla purpura ilunekin. Sudur bizia eta garbia, espresio eta tipikotasun handiko fruitu gorrien usainekin, Arabako Errioxan ondo harrotutako hondo krematsu baten gainean, espezien notak eta ukitu mineral txiki bat. Ahoa freskoa, zabala eta haragitsua du, eta frutak pisu handia du. Nabarmentzekoak dira tanino sendo eta biribila, puntu gozoa eta txigortuen nota finak, egitura onarekin. Tempranillok nortasun handia erakusten du, azidotasun eta freskotasun puntu on bat.