Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
"Sol DE BÉCQUER" Errioxako ardo beltza, 2016ko ondua - 5+1 eskaintza

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago "Sol DE BÉCQUER" Errioxako ardo beltza, 2016ko ondua - 5+1 eskaintza
Errioxa JD duen ardo beltza, mahatsaren % 70 Tempranillo, % 20 Mazuelo eta % 10 Escudero upeltegiek egindako garnatxa. Haritz amerikarraren upeletan hazten da, 5 urte ditu batez beste, eta gutxienez 14 hilabetez egoten da bertan. Denbora horretan, hiru ontzi-aldaketa egiten dira. Ardoa garbitu ondoren, botilaratu egiten da, eta gutxienez 6 hilabetez egoten da botilan merkaturatu aurretik. Barrikako hazkuntzak 14 eta 24 hilabete bitartean irauten du lur azpiko upel areto batean, lorategiz estalia, bero handietan "botika-efektua" lortzeko, tenperatura eta hezetasun egokia modu naturalean mantenduz. Botilaratu ondoren, botilen logelan haziko da, gutxienez 12 hilabetez.