Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Erreserba Monasterioko Ogasuna 2019

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Erreserba Monasterioko Ogasuna 2019
Urteko Datu Teknikoak 2017 D.O.: Ribera del Duero Alkohola Edukia: % 15 MahastizainaA: Barietateak: % 80 Ardo beltz fina-% 20Cabernet-Sauvignon Errendimendua: 20 hl/ha-ko, hautaketaren ondoren ARDOGINTZA: Txortena kentzea: % 100. Beratze denbora: 28 egun (Hartzidura luzea eta hotza) Upel adina: % 40 Haritz berri frantsesak Allier Ontze denbora: 16 hilabete DASTATZE OHARRA: Errubi gorri ilun eta distiratsua. Oso lore-sudurra, arrosa-notekin, oso usain mineralekin eta nota mentolatu delikatuekin. Ahoan bolumen handia du, eta mineraltasuna nabarmentzen da lerro nagusi gisa, oso ondo integratuta baitaude tanino sedoso eta egituratuekin; dastamen-ondoko iraunkorra da, kanela-nota arinekin. Oso ardo dotorea, bere testura mineral eta konplexuari esker oso ondu ahal izango da.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen