Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Ardoa Landaluce finkak Erreserba

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Ardoa Landaluce finkak Erreserba
Tempranilloko mahats ondo hautatuetatik dator, Guardiako gure mahastietatik heltzen eta eskuz biltzen, 60 urte baino gehiagoko antzinatasunarekin, eta urriaren hasieran biltzen dira. Mahatsak, txortena kendu ondoren, 15.000 litroko altzairu herdoilgaitzezko andeletan hartzitu zituzten, 26 – 28? C-ko tenperaturan, eta 10-15 eguneko beratzearen ondoren, ardoari dagokion hartzidura malolaktikoa egin zuten, azidotasun egokian utziz. Ondoren, Frantziako eta Amerikako haritzezko upelak eraman zituzten ontzi-lanetan urtebetez, eta beste bi urte eman zituzten botilan. Dastatze-oharra: Itxura: gerezia, ertz granatea. Aroma: txokolatea, espeziatua, fruta heldua. Ahoa: orekatua fruta helduarekin. Luzea eta tanino helduekin. Beste ezaugarri batzuk: Mahastiak: Guardian, 60 urte baino gehiagorekin: La Gloria, Carravalseca, Puente Victoria eta San Gregorio. Zorua: buztina-kareduna. Mahats-barietatea: % 95 Tempranillo, % 5 Graciano. Mahats-bilketa: urriko lehen hamabostaldia. Ardo ondua: 12 hilabete haritz frantses eta amerikarraren upelean. Alkohol-gradua: bol. % 14. Kontsumoa: hobeto gozatzen da kontsumitu aurretik ordu erdiko aireztapenarekin eta 16? C-ko zerbitzu-tenperaturarekin, parrillan erretako haragiekin batera. Zortzi eta hamar urte bitarteko zaintza-potentziala du. Beganoentzat egokia