Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Mahasti Albina erreserbako ardoa

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Mahasti Albina erreserbako ardoa
Errioxako tempranillo ardoa. Errioxa klasiko bat, non etiketa bakoitzak historia bat duen. Balio seguru hori ez da oharkabean pasatzen, bere dotorezia eta fintasunagatik nabarmentzen baita. Mahatsak hustu eta zanpatu egiten dira emeki. Hartziduraren ondoren, beratze-prozesua luzatzen da, nahi den kolorea eta egitura lortzeko. Gutxienez 12 hilabetez zahartzen da haritzezko upeletan. Gutxienez 6 hilabete botilan, merkaturatu aurretik. Beganoentzat egokia. Sulfitoak ditu. Gerezi gorri distiratsua, teila distiratsuekin. Sudurreko bitxi bat, emozio bat, kontrasteen eta misterioen usain bat, fruta gorri freskoen (basa-marrubiak, mahatsondoak, gereziak) usainen erreflexuan oinarritzen dena. Aroma horiek erregaliz-makilaren notetan bilduta daude, eta, azkenean, leherketa bat izaten da, zurean hazitako hezetasun zaindu baten usainekin (bainila adarrean, kokoa eta tofea). Aho laztangarria, dotoreziak eta freskotasunak markatua, garbia, konplexua, sofistikazioaren funtsa fruta-zaporeen, bioletaren eta kafearen konbinazio batean harrapatzen duena, benetan erakargarria dena. Ezinbesteko ardo klasikoa, ia guztioi gustatzen zaiguna eta ospakizun guztietan laguntzen diguna.