text.skipToContent text.skipToNavigation

Vall LLach Porrera Vi de Vila 2019 (Priorat)

59,50 €

Balioa autoktonoari.

Gehiago jakin...

Kopurua
Vall LLach Porrera Vi de Vila 2019 (Priorat)
59,50 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Vall LLach Porrera Vi de Vila 2019 (Priorat)

El Celler Vall Llach UPATEGIA, 90eko hamarkadaren hasieran sortua, Porrera herri enblematikoan dago, Priorat JDKren barruan. Cellerrek ehun urtetik gorako finka multzo bat du jabetzan eta errentan, inguru horretan "Trossos" izenez ezagutzen direnak. Trosso horiek arbelezko lurzoruen gaineko mendi-hegal aldapatsuetan daude, altuera handian, ingurumen-baldintzak eta orografiak dituzten eta eguzki-esposizio ezin hobea duten parajeetan. "Trosso" gehienak modu tradizionalean landatzen dira, makineriarik gabe, eta, ahal den guztietan, produktu kimikoak erabiltzea saihesten da. Landaketa berriko finkak ere badituzte, upeltegiaren ardogintza-aukerak osatzeko. 90eko hamarkadaren hasieran landatutako finkak: Cariñena, Garnacha, Cabernet Sauvignon, Merlot eta Syrah. Elaborazioa: Cariñena eta Garnacha tokiko bi barietate nagusien cupage, 100 urtetik gorako mahastietako antzinako kariñena hautatuak. Despalillatutako mahatsaren hartzidura 225 eta 500 litroko upeletan eta altzairu herdoilgaitzezko 1000 eta 2500 litroko biltegietan egiten da, 25º eta 29 ºC arteko tenperatura kontrolatuan, 17-19 egunetan. Ale fineko haritz frantsesezko 2. eta 3. ardoko 225 eta 300 litroko upeletan 14 hilabetez ontzea, txigortu arin eta ertainarekin. Dastatze notak: Fruta beltz oso heldua, tanino nahiko markatuekin eta amaiera beroarekin. Bolumena eta intentsitatea, fruta-arbolen pisu handiarekin.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen