Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Landaluceren kapritxoa

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Landaluceren kapritxoa
Ardo hau egiteko, hainbat aukeraketa egiten ditugu: mahastien lehen aukeraketa, mahats-mordoen bigarren aukeraketa eta upelen hirugarren aukeraketa. Mahats-bilketa eskuz egin zen, 20 kg-ko kaxa txikietan. Behin upategian, mahats-mordoen aukeraketa egin zen. 80 urtetik gorako mahastietako mahatsak Frantziako haritzezko 500 litroko upeletan hartzitu ziren, bakoitza bere aldetik. Hartzidura eta ondorengo beratzea 2 astez luzatu ziren. Hartzidura malolaktikoa egin zuen, eta upel berrietan ondu zituen hainbat tonatatik ekarritako haritz frantsesak; 18 hilabete eman zituen han. Ontze-prozesu hori amaitutakoan, ardoa zuzenean botilaratu zen, egonkortzeko eta iragazteko prozesurik egin gabe.