text.skipToContent text.skipToNavigation

El Tresillo

39,00 €

Amontillado Fino hau upeltegiko irizpidearen baterako ekintzaren isla da, baita Upeltegiko mikroklimaren eta ardoaren bilakaeraren isla ere.

Gehiago jakin...

Kopurua
El Tresillo
39,00 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago El Tresillo

Ardo mota: El Tresillo Amontillado Fina Mahats barietatea: Palomino Graduazioa: % 17,5 Batez besteko zahartzaroa: 15-20 urte Ondua eta zahartzea: El Tresillok garai hartan oso ezaguna zen karta-joko bat aipatzen du, zaletasun handikoa. Horrekin, omenaldia egin nahi izan diegu gure aurreko belaunaldiek Jerez kopa baten ondoan gozatzen zuten une horiei. Bere legatutik sortzen da ardo hau. Tresillo Amontillado Fina hasierako soleraje baten emaitza da, ardo fin gisa, hamar urte baino gehiagoz, eta, ondoren, zahartu egiten da, oxigenoaren eragin motelaren pean, eboluzioaren gainerako denboran. Amontillado Fino hau ardogile irizpidearen baterako ekintzaren isla da, baita Upeltegiko mikroklimaren eta ardoaren bilakaeraren isla ere. Dastaketa: bere "fintasunagatik" eta dotoretasunagatik nabarmentzen da, bere jatorri biologiko nabarmenari dagozkionak, bere azken etapa oxidatiboaren ondorio ozpinena eta luzeena mantendu gabe. Trago leun eta iraunkorreko ardoa, oxigenoaren eraginpean egondako etapatik baino eboluzio biologiko luzetik hurbilago dauden balio organoleptikoak dituena. Kolore kobre-anbarinoa, usain freskoa dorre-notekin, laranja-azal kakaztua, hurra. Sarrerako ardoa aho freskoan, egitura arina eta amaiera lehor eta luzekoa. Gomendioak: aperitibo baino profil gastronomikoagoa duen ardoa, olibekin, fruitu lehorrekin eta gazta arin eta erdiitxiekin batera. Ezin hobea txirlekin edo labanekin, ezin hobea arkume edo giltzurrunetako mollelejoekin, eta perretxiko eta arrain urdin mota guztiekin, hala nola, atuna plantxan edo sashimi edo tataki motakoekin. Labean dauden arrainak eta marinatuak harmonizatzen ditu. Zerbitzatu 12º-tan kopan, oxigenazio ona eta ardoaren adierazpena ahalbidetzeko.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen