text.skipToContent text.skipToNavigation

Emilio Hidalgo Fino Panesa

Kopurua
Emilio Hidalgo Fino Panesa
38,50 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Emilio Hidalgo Fino Panesa

Ardo mota: Ontze biologiko oso luzea. Mahats barietatea: Palominoa Graduazioa: % 15 Batez besteko zahartzaroa: 15-20 urte Ondua eta zahartzea: Ardo paregabe hau "La Panesa" gure ardo enblematiko bakartiko batetik dator. Bertan, ihintzak nahita bereizi ditugu eta oso zaku laburrak egin ditugu urte askoan, beti ere bere bilakaeraren etengabeko segimenduan eta ardogintzak aukeratutako ehun urteko haritz ontzien gainean. Criaderas y Solera metodoaren arabera egina, hautespen-prozesu jator eta luze bati jarraiki, "lore-belopean" ondua, ardo finaren estandarren oso bestelako ikusmen-, aroma- eta gorputz-ezaugarriak ematen dizkiona. Horrela, PANESAk eboluzio-ezaugarri oso bereziak erakusten ditu, muturrera eramandako hazkuntza biologikoan izandako eboluzioaren ondorioz. Horrela, legamien bizi-eraginak, Upeltegiko mikroklima bereziak eta egindako hautaketa-prozesu zehatzak izaera berezia ematen diote. Bere ezaugarri naturalak bere horretan mantentzen ditu, ez baitago egonkortze-prozesuaren eraginpean. LA PANESA aipatzea Etxe honi estuki lotutako izen bati erreferentzia egitea da; ardoari izena ematen dion mahastiaren jatorrizkoa. Dastaketa: Harrigarria da ahoan duen leuntasuna, bere hazkuntza biologikoaren denbora luzearen isla, iraunkortasun oso luze batekin kontrastean dagoena. Urre kolore zaharra, garbia eta distiratsua; eboluzio biologikoko sudurra, legamia, ukitu belarkarak, zohikatza, amaieran nota apur bat mingotsak dituena. Gomendioak: Ardo hau oso aldakorra da iberiarrekin batera, eta primeran konbinatzen ditu arrain-platerak, arroza, perretxikoak, haragi zuriak, kokinak, labanak, galerak, ostrak, kabiarra. Gomendagarria da katabino handietan edo ardo-kopan zerbitzatzea, oxigenazio ona izateko, haren ezaugarriak hobeto nabarmentzeko. Kontsumo optimoa 12-14º

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen