Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Tresillo Viejo 1784
112,70 €

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Tresillo Viejo 1784
Ardo mota: Mahats barietate zaharra: Palominoa Graduazioa: % 20 Zahartzaro ertaina: 50 urtetik gorakoa. Hazkuntza eta zahartzea: 1874ko Sinadura honen sorrera-urteko uzta. Urte horretatik sortu zen Añada hau, eta haren zola aberastuz joan da "ihintzez". Hazkuntza eta zahartzea: Amontillado hau denboraren joanaren eta "Urtaroen eta neskameen" sistemen konbinazio egokiaren emaitza da. Pilaketa bati dagokion bezala, Hazkuntza Biologikoan hasierako fase bat izan zuen, bere fintasuna eta estiloa emateko oinarria izan zena. Urteen poderioz, bere eboluzio-ezaugarriak bere ñabardura egituratuenak definitzen joan ziren. Bere ondorengo zahartze luzeak, kasu honetan oxidaziozkoa, antzinako metaketa konplexua, dotorea eta izaera apartekoa definitzen du. Egonkortu gabeko ardoa. Dastaketa: Begien bistan garbia eta argitsua da, kaoba gorrixka kolore ederrekoa, usain bizi sarkorra eta oso garbia, fruitu lehor, banilla eta bernizen ukituekin. Ahoan indartsua eta zaporetsua da, oso zabala, lehorra. Gomendioak: Zahartzaro handiko ardoa denez, bakarrik goza daiteke, bere dotorezia eta fintasunaz gozatuz, presarik gabe. Mahaian, duen potentzialagatik, erregosiak edo gisatuak, ehizakia bezalako egituradun haragiak, lagunduta kontsumitzea gomendatzen dugu. Gazta zaharrak, ketuak edo onduak. Gomendioak: Katabino zabaletan edo ardo-kopan zerbitzatu behar da, bere ezaugarriak adierazteko, 14º-ko tenperaturan zerbitzatzeko.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen