text.skipToContent text.skipToNavigation

Etiopia Chelbessa espezialitateko kafea, Grano 250 g.

Kopurua
Etiopia Chelbessa espezialitateko kafea, Grano 250 g.
18,00 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Etiopia Chelbessa espezialitateko kafea, Grano 250 g.

Café Etiopía – Chelbessa Natural Exuberancia fruta-arbolak Yirgacheffe bihotzetik. Jatorria Kafe hau Chelbessa ingurutik dator, Yirgacheffe kafe-eskualde mitikoan dagoen herri txiki batetik, Gedeb barrutiaren barruan (SNNPR, Etiopiako hegoaldea). Planetako kaferik konplexuenetako eta lore-kafeetako batzuk ekoizteagatik mundu osoan ezaguna, Chelbessak lurzoru bolkaniko emankorrak, muturreko altitudea (1.900 – 2.200 msnm) eta kalitate handiko kafe baterako baldintza ezin hobeak konbinatzen ditu. Lote hau bide naturaletik prozesatu da (natural/dry process). Metodo honetan, gereziak eguzkitan lehortzen dira mamia osorik dutela, gozotasuna eta izaera afrutatua areagotuz. Barietatea, prozesua eta altitudea Barietatea: Heirloom etiopiarra (bertako barietateak) Prozesua: Naturala (eguzkitan lehortzea) Altitudea: 1.900 – 2.200 msnm Eskualdea: Chelbessa, Gedeb – Yirgacheffe (SNNPR, Etiopia) Profil sentsoriala Chelbessa Naturala nortasun dardarkaria duen kafea da, zapore biziak eta adierazkorrak bilatzen dituztenentzat aproposa: Aroma: Lehergarria eta afrutatua, fruta tropikalaren eta hibisko-lorearen notekin. Zaporea: gozoa, mamitsua eta konplexua, marrubiaren, kirtenaren, ardo beltzaren eta txokolate beltzaren ukituarekin. Azidotasuna: zitriko eta distiratsua, ondo integratua. Gorputza: ertaina eta sedosoa, testura mamitsuarekin. Amaiera: Luzea, garbia eta afrutatua. Gereziak eskuz biltzen dituzte bertako nekazari txikiek, eta Chelbessako garbiketa-estazio komunitarioetan ematen dituzte. Han, zehatz-mehatz aukeratzen dira eta ohe afrikarren gainean lehortzen dira 18-21 egunez, kafe puru, adierazkor eta terroirari leial bat sortuz. Prestatzeko gomendioak Kafe hau ezin hobea da bere izaera afrutatua eta iragazteko metodoetan konplexua nabarmentzeko: Metodo ideala: V60, Chemex, Kalita edo AeroPress Ehotzea gomendatua: Media Ratio iradokia: 1:16 Aholkua: Utzi apur bat hozten katiluan: zure profila eraldatu egiten da, zapore-geruza berriak azaleratuz.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen