text.skipToContent text.skipToNavigation

Ardo urdina

Kopurua

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli

doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu

Informazio gehiago Ardo urdina

Ardoa Espainiako hainbat upeltegitatik dator, eta bertako mahatsa eraldatu egiten da. Hala da: Espainiako hainbat eremutako mahatsekin lan egiten da, eta mahats horien kolorea eta zaporea eraldatu egiten dira. Upategi horietan lan egiten duten pertsonen arabera aukeratzen dira upeltegi horiek. Hau da, ez da mahatsekin lan egiten, pertsonekin lan egiten da; horregatik, ardo horrek ez du jatorri-izendapenik, baina bai kalitate-bermea eta zapore bakarrekoa. Teknologia Kolore urdina lortzen da ardoaren pigmentazio prozesu teknologikoen bidez. Teknologia hori Gïk-eko I+G taldeak garatu du, EHUko Ingeniaritza Fakultatearekin eta nekazaritzako elikagaien teknologiaren sektoreko enpresekin lankidetzan. Kalitate-kontrolak zorrotzak dira, eta erabilitako elementu guztiek Europar Batasuneko elikagaietarako araudiari jarraitzen diote.