Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Espageti Pastificio Di Marlino 500gr
3,95 €

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Espageti Pastificio Di Marlino 500gr
Espagueti Pastificio Di Marlino 500gr Gragnano, pasta hiria, Sorrentina penintsulan dago, Campania eskualdean. Amalfiko kostaldetik ez oso urrun, eta Lattari mendiek inguratuta, klima epela eta eguzkia, itsas brisa eta hezetasuna nahasten dituena, antzinako hiriak kokapen bereziki egokia eta orea ekoizteko baldintza ezin hobeak ditu. 500 urte baino gehiagoko historiari esker, kalitate handiko gari-ore gogorra ekoizten du, eta, horri esker, Gragnano Europako pasta-hiriburua da mundu osoan. 2013an, "urre zuriak" Adierazpen Geografiko Babestuaren (AGB) marka jaso zuen. AGB zigilu ospetsua hiri historikoan ekoitzitako pastei soilik ematen zaie. Faktore erabakigarria metodo tradizionalaren araberako ekoizpena da, eta bereziki gari gogorreko semola onena erabiltzea eskatzen du, tokiko iturburu garbieneko urarekin batera. Di Martino familiaren istorioak pasta pasioaz hitz egiten du. Eta istorio guztiek bezala, Di Martinorenak 1912tik du protagonista: Giuseppe Di Martino. Di Martino pasta Italiako gari gogorreko semola onenarekin bakarrik egiten da, Forma iturburuko tokiko iturburuko ur puruarekin nahastuta, brontzezko molde zimurtsuetatik aterata eta poliki-poliki tenperatura baxuan lehortuta, Pasta di Gragnano IGPrentzat araudiak eskatzen duen bezala. Oreak % 14ko proteina du gutxienez, eta horrek egosten egonkortasun bikaina eta digestionagarritasun handia errazten ditu.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen