text.skipToContent text.skipToNavigation

Atungo mendrezka Argi oliba-oliotan (12 lata)

59,00 €

Atun Claroko Ventrescako xerrak, Serrats kontserbak kontu handiz aukeratuak, oliba-olioz estaliak.

Gehiago jakin...

Kopurua

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli

doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu

Informazio gehiago Atungo mendrezka Argi oliba-oliotan (12 lata)

Hegalabur argia, Rabil edo Yellowfin ere deitua (hori koloreko hegats bereziengatik), espezie migratzailea da, batez ere ur tropikal eta ekuatorialetan harrapatzen dena, eta, agian, kontserban gehien erabiltzen den tunidoa da. Haragia sendoa da eta kolore arrosazeoagoa du. Atun argiko alerik onenak aukeratu eta egosteko prozesua igaro ondoren, arraina artisau-teknikak erabiliz prestatu eta ontziratzen da. Bost belaunalditan zehar lortutako trebetasuna eta esperientzia gure sekretuaren parte da itxura eta zapore aparta lortzeko, eta gure kontserbek, atunezko mendrezka bezala, agerian uzten dute. Ventresca-lata hau egiteko, Atun Argiaren testura-zatirik leunena eta delikatuena erabiltzen dugu. Sabelaldea arrainaren behealdean dagoen gunea da, burutik gertu dagoena, eta zalantzarik gabe zatirik mamitsuena eta zaporetsuena da. Sabelaldea benetako luxua da Atun Claroko kontserben barruan. Amaitzeko, bereziki hautatutako gure Oliba Olioa gehituko diogu sabelaldeari. Olio horrek, bere zapore biziarekin, usain eta zapore esklusiboa eransten dio gure sabelaldeari.