text.skipToContent text.skipToNavigation

Hegaluzea eskabetxean (12 lata)

36,99 €

Kantauriko "kostaldeko" hegaluze-solomoak, Serrats kontserbek kontu handiz aukeratuak, eskabetxe saltsaz estaliak.

Gehiago jakin...

Kopurua
Hegaluzea eskabetxean (12 lata)
36,99 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli

doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu

Informazio gehiago Hegaluzea eskabetxean (12 lata)

"Hegaluzea" edo "Thunnus Alalunga" Bizkaiko Golkoko uretan harrapatzen da, banan-banan, udako kostaldean eta arrantza-tresna tradizionalen bidez. Itsasoaren zapore biziak, haragi argiak eta propietateek tunidoen errege bihurtu dute, zalantzarik gabe. Alerik onenak hautatu eta egosteko prozesua igaro ondoren, arraina artisau-teknikak erabiliz prestatu eta ontziratzen da. Bost belaunalditan zehar lortutako trebetasuna eta esperientzia gure sekretuaren parte da itxura eta zapore aparta lortzeko, haragi zuri zaporetsu eta gustagarria, gure kontserbek erakusten dutena. Hegaluze-lata hau egiteko, hegaluzearen solomoak erabiltzen ditugu, eta behin frijituta, gure eskabetxea gehitzen diegu. Errezeta zahar honetan, ozpina funtsezko osagaia izateaz gain, ukitu pertsonal txiki batzuk ere baditu, eta horrek usain eta zapore berezia ematen dio ontziari.