Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Hegaluzearen lata tipikoa oliba-oliotan (9 lata)
81,02 €

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Hegaluzearen lata tipikoa oliba-oliotan (9 lata)
Iparraldeko hegaluzea oliba-oliotan egiten hasteko, Iparraldeko hegaluzea arrantzatzen da. "Hegaluzea" edo "Thunnus Alalunga" Bizkaiko Golkoko uretan harrapatzen da, banan-banan, udako kostaldean eta arrantza-tresna tradizionalen bidez. Itsasoaren zapore biziak, haragi argiak eta propietateek tunidoen errege bihurtu dute, zalantzarik gabe. Iparraldeko hegaluzearen alerik onenak aukeratu eta egosteko prozesua igaro ondoren, arraina artisau-teknikak erabiliz prestatu eta ontziratzen da. Bost belaunalditan zehar lortutako trebetasuna eta esperientzia gure sekretuaren parte da itxura eta zapore aparta lortzeko, haragi zuri zaporetsu eta gustagarria, gure kontserbek erakusten dutena, Iparraldeko hegaluzea oliba-oliotan bezala. Gure hegaluze-lata "tipikoena" oliba-oliotan egiteko, Bonitoaren solomoak erabiltzen ditugu, eta horiei bereziki hautatutako gure Oliba Olioa gehitzen diegu. Olio honek, bere zapore biziarekin, usain eta zapore esklusiboa eransten dio ontziari, itsasoaren zaporearen eta eguzkiak lehortzen duen lurraren zaporearen arteko kontraste goxoa. Bere tamainagatik, oliba-oliotan egindako hegaluze-lata hau gomendagarria da norberak kontsumitzeko edo laguntzeko.