Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Iparraldeko Bonitoaren kokotea oliba-oliotan (12 lata)
83,05 €

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Iparraldeko Bonitoaren kokotea oliba-oliotan (12 lata)
"Hegaluzea" edo "Thunnus Alalunga" Bizkaiko Golkoko uretan harrapatzen da, banan-banan, udako kostaldean eta arrantza-tresna tradizionalen bidez. Itsasoaren zapore biziak, haragi argiak eta propietateek tunidoen errege bihurtu dute, zalantzarik gabe. Alerik onenak hautatu eta egosteko prozesua igaro ondoren, arraina artisau-teknikak erabiliz prestatu eta ontziratzen da. Bost belaunalditan zehar lortutako trebetasuna eta esperientzia gure sekretuaren parte da itxura eta zapore aparta lortzeko, haragi zuri zaporetsu eta gustagarria, gure kontserbek erakusten dutena. Cogote lata egiteko, hegaluzearen bizkarraren goiko aldea baino ez dugu erabiltzen; izan ere, sabelaldearen ondoan, haragirik gozoena eta testurarik leunena duen arrainaren zatia da. Azkenik, bereziki hautatutako gure oliba-olioa gehitzen da. Olio honek, bere zapore biziarekin, Kogoteari usain eta zapore esklusiboak gehitzen dizkio, itsasoaren zaporearen eta eguzkiak lehortzen duen lurraren zaporearen arteko kontraste goxoa.