text.skipToContent text.skipToNavigation

Serrats "Lagunak" kontserben opari-kutxa

76,00 €

Serrats "Lagunak" kontserben opari-kutxa

Gehiago jakin...

Kopurua
Serrats "Lagunak" kontserben opari-kutxa
76,00 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli

doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu

Informazio gehiago Serrats "Lagunak" kontserben opari-kutxa

LAGUNAK, "lagunak" opari-kutxa Serrats produktu sorta hau lagunen bilera batean inspiratuta dago. Etxe batean, elkarte gastronomiko batean edo aire zabaleko piknik batean izan liteke. Ez dio axola tokiak, zeren biltzean, enplegatzean eta gozatzean datza kontua. LAGUNAK Opari Kutxa Kantauriko kontserba onenen aukeraketa batek osatzen du: Lomos y Ventresca de Bonito del Norte kanpaina oliba oliotan, Berberechos al natural, Mejillones grandes, Sardinillas, eta azkenik, Itsasmendi Txakolin botila esklusibo bat. Hegaluzea edo "Thunnus Alalunga" Kantauriko uretan harrapatzen da, banan-banan, udako kostaldean eta arrantza-tresna tradizionalekin. Itsasoaren zapore biziak, haragi zuriak eta propietateek, zalantzarik gabe, tunidoen errege bihurtu dute. Hegaluzetik hiru produktu sartzen ditugu: Hegaluzearen bizkarrak kristalezko potean. Eskuz eginda daude, eskuz. Flaskoan sartu ondoren, oliba-olio leun bat eransten diegu, zapore jator eta delikatuari eusteko. Hegaluzearen kokotea hegaluzearen goiko aldeari dagokio, eta Bentreskaren ondoan zatirik samurrena eta leunena da. Hegaluzearen sabelaldea. Hegaluzearen beheko aldea da, mamitsuena eta leunena. Arrainaren behealdean dago, burutik hurbilen dagoen gunean. Kontserba-luxua. Berberetxoak Galiziako itsasadarretan bildu dituzte itsaski-biltzaileek itsasbeheran. Ondoren, tamaina handienekoak aukeratuko ditugu, eta artisau moduan egingo dugu. Horren ondorioz, gure berberetxoek beren benetako zaporeari eusten diote, testura eta aurkezpen bikainaz gain. Muskuiluak, bere unerik onenean eta nahi zuten neurrira iritsi direnean bilduak. Gure ohiko saltsa eskabetxearekin batera, gure muskuiluak nabarmentzen dira zapore eta aurkezpen bikainagatik: muskuilu handiak, garbi-garbiak, distiratsuak eta gozoak. Sardinatxo freskoak, pieza txikiak eta kalitate handikoak. Eskuz moztu, burugabetu eta garbitzen dira, lurrunetan txigortu eta oliba-oliotan ontziratzen dira. Harrapaketaren eta kontserbazioaren artean igarotako denbora oso txikia da; horrela, bere aberastasun eta propietate guztiak bere horretan mantentzen dituen produktua bermatzen da. Kontserba horiek ez dute kontserbagarririk, ezta gehigarririk ere. Portuan itsasontziak lehorreratzen direnean lonjan erositako arrain freskoa baino ez. Oliba-olio esklusibo bat erantsiko diogu. Kalitate gorenekoa eta zapore leunekoa, itsasoaren zaporea estali ez dezan... Lote horrek Itsasmendi txakolin-botila bat ere badu. Ondoko upeltegi hau Urdaibaiko Biosfera Erreserban dago, eta zerikusi handia du gurekin. Egiten duten horretan sinesten dute eta produktuak muturreraino mimatzen dituzte. Itsasmendi txakolin honek ZILARREZKO BACO saria jaso zuen eta Hondarrabi zuri eta Hondarrabi zuri zerratie mahastien coupagearen emaitza da. Txakolin gaztea, oreka, freskotasuna eta harmonia nabarmenduz... Eta oso ondo egiten duena eskaintzen dizkizuegun itsasoko produktuekin.