Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Hegaluzea Oliba Olioan (112 gr)
3,54 €

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Hegaluzea Oliba Olioan (112 gr)
Iparraldeko Bonitoa (Thunnus Alalunga) tunidoen familiakoa da, eta Espainiako iparraldeko sukaldaritza-bikaintasunaren parte da, batez ere Kantauriko erlaitzarena, bere zapore bikainari eta bere testura leunari esker. Udaberriaren amaieran, Iparraldeko Bonitoa Bizkaiko Golkoko uretarantz joaten da, eta orduan hasten da Kostaldea edo Bonitoren kanpaina, urrian amaitu ohi dena. Arrantza-tresna selektiboekin harrapatzen da, banan-banan, amuarekin, arrainak sufritu ez dezan eta kalitate handiagoko haragia eskaini ahal izateko. Espezie honen ezaugarri nagusia bularreko hegalen tamaina handia da. Medikuek eta nutrizionistek gomendatzen dute, Omega-3 konenido handia dutelako, eta horrek odoleko kolesterol- eta triglizerido-mailak murrizten laguntzen du, gaixotasun kardiobaskularrak izateko arriskua murrizten lagunduz. Iparraldeko Bonitoa bere haragi zuri eta samurragatik bereizten da, zapore leuna eta ehundura mamitsua, horrela ahosabai bikainenen kontserba kuttuna delarik.