text.skipToContent text.skipToNavigation

KONTSERBEN OINARRIZKO IKASTAROA

16,20 €

Eskainia:  EUROLIBRO Bilbo
nola ontziratu, izoztu eta kurbatu

Gehiago jakin...

Kopurua
KONTSERBEN OINARRIZKO IKASTAROA
16,20 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli

doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu

Informazio gehiago KONTSERBEN OINARRIZKO IKASTAROA

Kontserbak egiten ikasi nahi duzu, baina ez dakizu nola eta nondik hasi? Kontserben oinarrizko ikastaroa da bere irakasle ideala eta pazientea. Xehetasun osoz erakusten dio nola ontziratu, izoztu eta kurbatu, eta, horrela, konfiantza eta trebetasuna lortuko ditu berehala. Jarraian, errezeta gozo ugari azaltzen dizkio, ezer ziurtzat jo gabe. Aholku, oroigarri eta baliabide ugarirekin zerbait gaizki ateratzen denerako, laster izango du jakia kontserba gozoz betea. Nola erabili liburu hau. Beharrezko materiala. Elikagaien higienea eta segurtasuna. Oinarrizko osagaiak. Jakien narriaduraren zientzia. Kontserbak egitea. 1 - LEHEN URRATSAK. Hainbat ozpinetako ozpinetan. Gorde alkohol-fruta goxoak. Egin su motelean ñabarduraz betetako chutney-ak. Fruta fresko izoztua. Ahabia eta mugurdiak izozteko marmelada. Marrubiak izozteko marmelada. Barazki eta belar izoztuak. Albaka-pesto. Zilindro eta intxaur pesta. Errukula-pesta. Barazkiak oliotan. Barazkiak italiar erara. Askotariko piperrak oliotan. Orburuak oliotan. Frutak alkoholean. Abrikotak eta almendrak amarettoan. Gereziak brandyn. Aranak brandyn. Kintotoak vodkan. Ginebra basaranetan. Gazitu errazak. Limoiak kontserban. Pepinoak gatzunetan eneldoarekin. Kimchi. Ozpinetakoak eta ozpinetakoak, izozteko. Pepinilloak. Askotariko barazki ozpinduak. Ozpinetako aza lonbardiarra. Piccalilli. Ozpinetan ondutako pepinoa, izozteko. Chutneys eta relishes. Aranen Chutney. Babarrun berdeen eta kalabazinen chutney. Piper erreen chutney. Arto gozoaren eta piperraren relisha. Azenario-relisha. Tomate-relisha. Erremolatxa-pelitxa. 2 - AURRERA EGITEN JARRAITZEA. Marmeladak egiten ditu frutazko estropezu mamitsuekin. Botilatu bitamina ugariko freskagarriak. Hartu elikagai lehortuen zapore bizia. Fruta-gozokiak eta fruta-gurina. Irasagar gozoa. Aranen gozokia. Sagar-gurina. Marmeladak eta konpotak. Mugurdi-marmelada. Aran-marmelada oporto espezializatuan. Mahats beltzen marmelada. Gerezi-marmelada. Erruibar, udare eta jengibreko marmelada. Albarikokeen konpota. Marrubi konpota. Mertxika eta intxaur konpota. Jirabirak. Mahats-jalea, limoia eta iltzea, ahabia gorrien jalea, erromero-jalea. Sirope eta freskagarri kontzentratuak. Sasi-siropea. Marrubi-siropea. Menda freskoko freskagarri kontzentratua. Mahats beltzen freskagarri kontzentratua. Frutak almibarretan. Melokotoiak almibarretan. Pikuak eztizko almibarretan. Karameluzko almibarreko klementinak. Fruta eta barazki lehortuak. Labean lehortutako tomateak. Lehor lehortuak. Sagar lehortuak. 3 - URRUNAGO IRISTEA. Mugitu frutaz jositako freskoak, testura perfektua lortzeko. Sutsuki bere ardoak. Dastatu zure dohainak arrain eta haragien sendaketan. Zitrikoen marmeladak. Laranja-marmelada. Klementina-marmelada whiskyan. Pomelo-marmelada arrosa. Fruta-mamiak. Limoi-mamia. Laranja-mamia. Mugurdi-mamia. Gurina eta gazta freskoa. Gurina gatzarekin eta gatzik gabe. Gazta freskoa baratxuriarekin eta belarrekin. Edari alkoholdunak. Sagardoa. Aran-ardoa. Intsusa-lorezko xanpaina. Arrain ondua. Gravadlax. Sardinzar marinatuak. Sardinzarrak gazitze azkarrean. Haragi ondua eta kontserban. Lehorrean ondutako bakoia. Urdaiazpiko egosia. Txahala kontserban. Txerri-rilletteak. Ahate-konfiantza. Egilea/k: S. Steel, A. Wright Azaleztapena: Azal gogorra Inprimaketa: Kolorea Argitalpen-urtea: 2013 Liburuaren hizkuntza: Gaztelania Argitalpen-zenbakia: 1 Orrialde-kopurua: 192 Itzultzailea/eu: Estela Insua eta Cristina Rodriguez-Roca Neurriak: 17 (zabalera) x 22 (altuera)