Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Pastrami CASA DA AVOA Lata 240 Gr.

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Pastrami CASA DA AVOA Lata 240 Gr.
El Pastrami en aceite de oliva de Casa da Avoa New Yorkeko errezeta ospetsu eta mitiko honen interpretazioa da, Serra de Outesen (A Coruña) dagoen enpresaren sukaldaritza-iragazki berezitik pasatua. Casa da Avoaren pastramia hegats izeneko txahalaren pieza batetik abiatuta egiten da. Txahalaren zati horri 24 eta 36 ordu arteko gatzuna egiten zaio, eta, horrela, haragia sendatu eta odolik eta bestelako likidorik ez izatea lortzen da. Ondoren, haragia espezien nahasketa batekin adobatzen da, besteak beste, baratxuri, erromero, ezkai, iltze eta gatzez osatua. Hurrengo urratsa egun batzuk irauten duen lehorketa eta ketua da. Ondoren, pastramia xerratan mozten da, beste hestebete bat bezala. Pastrami-xerrak oliba-olioarekin enlatatzen dira eta autoklabean esterilizatzen dira. Pastramiak prozesu honetan lortzen dituen tenperatura altuen ondorioz, olibadi-olioarekin batera egosten da, ondoren kontserbatzailearena egiteko. DASTATZE OHARRA: Casa da Avoako pastramiak kolore gorrixka eta arrosa kolorekoa du marfil koloreko betoi zukutsu baten ondoan. Oliba-olioaren eta espezien usaina. Ahoan ehundura leun eta delikatua du, eta ñabardura gazi eta espeziatu indartsuak. PISU GARBIA: 240 g. OSAGAIAK: Txahal-paleta (gatzunetan eta ketuetan), piperbeltza, baratxuria, ezkaia, erromeroa, iltzea, gatza eta oliba-olioa ( % 35). GOMENDIOAK: Hotzean kontsumitu daiteke, pastramia olioan bertan prestatzen baita autoklabean egiten den esterilizazio-prozesuan. Hala ere, hobe da berotzea, dela mikrouhinetan, plantxan, zartagin batean... Ezin hobea ogitartekoentzat, saltsa espeziatu eta ozpinetakoekin lagunduta.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen