text.skipToContent text.skipToNavigation

Bloc de Foie Gras de Pato Lafitte (130 g.): Gourmet Dastaketarako Formatu Perfektua

Kopurua
Bloc de Foie Gras de Pato Lafitte (130 g.): Gourmet Dastaketarako Formatu Perfektua
24,00 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Bloc de Foie Gras de Pato Lafitte (130 g.): Gourmet Dastaketarako Formatu Perfektua

Lafitte: Bloc de Foie Gras, Sabor y Textura Impecables El Bloc de Foie Gras de Pato Lafitte Frantziako gastronomiaren klasiko bat da. Foie gras osoa ez bezala, "bloka" gibel birrinduetatik eta emultsionatuetatik abiatuta egiten da, ahosabaian desegiten den ehundura guztiz laua eta homogeneoa bermatuz. 130 gramoko formatua da tamaina egokiena: Dastaketa Bikotean: Gourmet esperientzia bat gozatzeko aukera ematen du formatu handi bat ireki beharrik gabe. Aperitibo Sofistikatuak: Afari edo bilera intimo baterako zati justua. Lafitte marka: Frantziako hego-mendebaldeko artisau-tekniken kalitate, kontrol eta errespetuaren bermea. Eskualdea: Frantziako hego-mendebaldea (Landak/Gaskoina). Marka: Lafitte (Gaztagintza tradizioduna). Formatua: Bloc (testura uniformea eta sedosoa). Pisua: 130 g. (Potoa). Foie Gras Lafitteren Bloc-az erabat gozatzeko, hotz zerbitzatu, baina ez izozki. Tenperatura: Atera ezazu hozkailutik zerbitzatu baino 15-20 minutu lehenago. Ebaketa: Erabili ur berotan bustitako eta lehortutako hosto fineko aizto bat, xerra garbiak eta perfektuak ziurtatuko baititu.** tasting Dastaketa oharrak** Testura: Oso leuna eta sedatsua, berehala urtzen da ahoan. Aroma: delikatua baina sakona, esne-notekin eta gibel errearekin. Zaporea: bizia, sotilki gozoa eta ahatearen berezko dotoreziarekin. Foie Gras moldakorra da eta uztartze klasikoak eta kontrastezkoak onartzen ditu: Edari MotaGomendioaDastatze NotaArdo ZuriaGozoaMonbazillac (Frantzia) edo Pedro Ximénez (Jerez, Espainia). Ardoaren gozotasunak eta egiturak kontraste ezin hobea sortzen dute Foieren untuositatearekin. Cava edo ChampagneBrut Nature edo Extra Brut (lehorrak). Azidotasuna eta burbuila finak koipearen ahosabaia garbitzen du, ahoa hurrengo mokadurako prestatuz.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen