Pasa el ratón por la imagen para hacer zoom
Pulled Pork Saltsa Barbakoan CASA DA AVOA Lata 240 Gr.

Envío gratuito
Te envíamos gratis el pedido a tu domicilio sin límite de productos ni comercios.

ENTREGA EN 48/72 H
Te llevamos a casa los productos de tus tiendas favoritas.

Recogida en tienda
gratis para artículos de una misma tienda
Más info Pulled Pork Saltsa Barbakoan CASA DA AVOA Lata 240 Gr.
Pulled pork Estatu Batuetako gastronomiaren errezeta tipikoa da. Txerri-haragia egiteko modu bat da, denbora luzez tenperatura baxuan prestatzen da. Horrela, haragia bere koipean desegiten da eta ehundura leun eta mamitsua lortzen da. Ondoren, barbakoa saltsa gehitzen zaio multzoa osatzeko. Casa da Avoako pulled pork delakoaren kasuan, A Factoría de Lume artisau-lantegiak egiten du. Galizian antzeko modua dago txerrikia eta txitxarro herrikoiak (errinozoiak, rixonak, rixoak, etab.) prestatzeko. PISU GARBIA: 240 g. OSAGAIAK: Txerri giharra, gatza, tomatea, ozpin zuria, kanabera-azukrea, espeziak, ke hautsa, ikatz naturala eta oliba-olioa. GOMENDIOAK: Leku fresko eta lehorrean kontserbatzea. Ireki ondoren, gorde hozkailuan. Casa da Avoako pulled pork giroko tenperaturan edo tenperatura beroan kontsumi daiteke. Probatu mikrouhin-labean berotzen, edo txapelketako ogitarteko bat ere egin dezakezu, gustukoen dituzun osagarriekin batera.