Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Bloc Foie Gras de Pato 130 g. CASTAING

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Bloc Foie Gras de Pato 130 g. CASTAING
Bloc Foie Gras de Pato 130 g. CASTAING. OSAGAIAK Ahate foie gras ( % 88.600), Ura, Porto ardoa ( % 1.900), Gatza, Espeziak, Piperbeltza, Intxaur moskatua, Azukrea, Antioxidatzailea: sodio ascorbatoa, Kontserbatzailea: sodio nitritoa. ALERGENOAK: Ez du alergenorik. Nutrizio-informazioa 100 g bakoitzeko Balio energetikoa 1814 kJ/433 kcal Koipeak 44 g Horietatik 20 g Karbohidratoak 1,9 g Azukreak < 0,5 g Proteinak 6,1 g Gatza 2 g BILTEGIRATZEKO BALDINTZAK Leku fresko eta lehorrean kontserbatzea. PRESTAKETA ETA ERABILERA Kontsumorako prest. JATORRIZKO HERRIALDEA Frantzia. 130 gramoko lata-formatua. Castaing marka ospetsuko ahate baten foie gras lata osoa. Exelentzia, autentzikotasuna, kalitatea, egiten jakitea eta artisautza, marka hau definitzen duten oinarrizko zutabeak. Enpresaren informazioa: Foie gras delakoaren historia gure zibilizazioaren historiarekin estuki lotuta dago, eta Frantziako sukaldaritza-ondarearen eta ondare kulturalaren zati da. Greziarrek egyptoarrengandik jaso zuten jaki hau, erromatarrek bezala, Frantzia zaharrean sartu baitzuten. Urte asko geroago, 1925ean, Couduresen izan zen, Chalosse eskualdeko (Landak) herri txiki eta xarmangarri batean, eta José Castaingek urte osoan zehar partekatzea erabaki zuen, bertako sukaldaritzako gozamenak, hala nola foie gras, terrina eta konfiteak, bere bezeroei plazer handia eman zietenak. Gaur egun Saint-Severren dago, aitona handiaren jaiotetxetik kilometro gutxira. Jean Daniel Castaing foie gras enpresako burua da orain, eta errezeta berriak sortzen ditu, betiere etxearen sorrera-balioak errespetatuz.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen