Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Añana ibarreko gatz-txuzoa 350 g. inguru

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Añana ibarreko gatz-txuzoa 350 g. inguru
Chuzo de Sal de Añana Chuzo de Sal del Valle de Añana o Cristal de sal % 100 natural – Belleza y sabor desde un iturburu milenario El Chuzo de Sal de Añana gozagarri bat baino askoz gehiago da: Añanako (Araba) Gatz Haraneko gatzaga historikoetan sortutako harribitxi natural bat da, Europako paisaia kultural eta ekologiko zaharrenetako bat. Kristal zuri puru hori artisau-eran jaiotzen da, tantaka, milaka urtetan ia aldatu ez den prozesu natural baten bidez. Zer da gatz-txuzoa? Gatz-txuzoa eraketa kristalino naturala da, gatzunaren lurrunketa motelaren emaitza gatzagetako zurezko egitura tradizionaletan. Denborak aurrera egin ahala, gatza estalaktita moduan metatzen da, eta pieza horiek bakarrak, solidoak eta purutasun handikoak sortzen dira. Txuzo bakoitza bakarra da formari eta tamainari dagokienez, eta 200 milioi urte baino gehiagoko lurpeko iturburutik sortzen den ur gaziaren mineralizazio progresiboa islatzen duen egitura du. Gatz-txuzoaren ezaugarriak Erabilera gastronomikoak Gatz-txuzoa ezin hobea da: Aholku profesionala: Erabili altzairu herdoilgaitzezko birringailu fin bat edo gatz-harri bat txirbil delikatuak ateratzeko. Ahoan dagoen sentsazioa eta gatz arruntarena guztiz desberdinak dira. Lurrarekiko eta jasangarritasunarekiko konpromisoa Añanako Gatz Harana babestutako gunea da, ingurumena zaintzea, landa-garapen iraunkorra eta kultura-ondarea berreskuratzea uztartzen dituena. Gatz txuzoa aukeratzean, ekoizpen etikoaren eta giza balio eta balio ekologiko handiko ereduaren alde egiten ari zara. Zergatik aukeratu Añanako Gatz Chuzoa All Natural Bilbaon? Osagaiek istorioak kontatu behar dituztela uste dugulako. Eta gutxik egiten dute hori kristal hau bezain indartsu, bere barnean antzinako itsaso baten oroimena, gatz-egileen belaunaldien lana eta Arabako lurraren arima garbia gordetzen baititu. % 100 naturala: gehigarririk gabe, findu gabe, tratamendu kimikorik gabe. Jatorri geologikoa: gatzuna Triasiko arotik lurpean itxitako antzinako itsaso fosil batetik dator. Artisau-ekoizpena: bertako gatz-saltzaileek eskuz biltzen dute, teknika tradizionalei jarraituz. Aberastasun minerala: oligoelementuak ditu, hala nola kaltzioa, magnesioa, potasioa eta iodo naturala. Purutasun absolutua: ingurune garbian eta aire zabalean astiro kristalizatzeak zapore bizi, orekatu eta mingostasunik gabeko gatza bermatzen du. Unean bertan plater bukatuen gainean birrindu (carpaccioak, arrainak, haragiak, barazkiak labean edo gordinak). Gourmet pieza apaingarri gisa erabiltzea egile-sukaldaritzako aurkezpenetan edo dastatzeetan. Sukaldaritzako slow edo showcooking erritualetan sartzea, estetika eta esperientzia sentsorialak zaporeak adina garrantzia duten horietan. Banakako pieza (100 eta 350 g arteko pisua, bakoitza forma eta tamaina bakarrekoa). Aurkezpen zaindua, opari gourmeterako edo chef zorrotzetarako aproposa.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen