text.skipToContent text.skipToNavigation

Onenako Chimichurri | 45 g.

Kopurua
Onenako Chimichurri | 45 g.
5,00 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Onenako Chimichurri | 45 g.

Onenako El Chimichurri parrillarako ezinbesteko klasikoa da. Kalitate handiko belar eta espezia lehorren nahasketa eskaintzen du, argentinar eta uruguaitar saltsa tradizionalaren benetako zaporea erreplikatzeko zehatz-mehatz aukeratuak. Saltsa hau edozein erreta edo barbakoaren funtsezko akonpainamendua da, freskotasuna, ukitu mingarri samarra eta konplexutasun aromatikoa emanez. Onena marka: bere ongailu eta espezien kalitatearekin eta garbitasunarekin duen konpromisoagatik aintzatetsia. 45 gramoko kristalezko potozko formatuak nahasketaren esentzia delikatuak babesten ditu. Moldakortasuna: Haragia prestatu ondoren ontzeko ez ezik, marinatzeko, ogitartekoetan sartzeko edo oliba-olioarekin nahasteko ere aproposa da, ozpin indartsua sortzeko. Prestatzeko jarraibideak (Gomendatuak) Nahasketa deshidratatutik benetako Chimichurri saltsa lortzeko, jarraitu urrats hauei: Rehidratazioa: Bota Onenako Chimichurri nahasketa ontzi batean. Likidoak: Gehitu 2 edo 3 partetan oliba-olio birjina estra eta zati batean ardo-ozpina edo sagar-ozpina (edo gusturakoa). Ontzea: Gehitu gatz pixka bat eta piperbeltza, nahi baduzu (edo gustura, nahasketak gatz pixka bat izan baitezake). Atsedena: Nahastu ondo, eta utzi gutxienez 30 minutuz ordu batean pausatzen (edo, ahal dela, 24 orduz hozten) espeziak erabat berhidratatzeko eta olio esentzialak askatzeko. Osagaiak eta zapore-notak (konposizioa eta aroma) Osagaia (mix lehorra) Funtzio nagusia saltsanPerrexil deshidratatuaAroma-oinarri nagusia eta kolorea. Baratxuri deshidratatuaZapore bizi eta minekoa. OreganoaBelar-nota klasikoa, berotasuna eta sakonera. Ají Molido/Piperrautsa (Op.) Ukitu pikante samarra eta kolore gorria eman. Beste espezie batzukZiur asko, Laurel, Tomillo, Sal eta Piperbeltza (Onena-ren errezeta zehatzaren arabera). Esportatu Kalkulu-orriak Prestatutako saltsaren azken usaina freskoa da, belarkara eta apur bat azidoa, baratxuri eta aji ukitu iraunkorrarekin. Gourmet Uztarketa eta Gomendatutako Erabilerak Erabilera NagusiaPrestatzeko GomendioaJustifikazioaHaragi Gorriak (Klasikoa) Txingarretan erretako Entraña, Hutsa, Beheko Solomoa edo Txuletoia (Argentinako ebakiak). Chimichurria ezinbestekoa da parrillako haragiarentzat, azidotasunak eta belarrek haragi gorriaren koipea mozten baitute, zaporea orekatuz. Arrainak eta itsaskiakGanboiak plantxan, olagarroa txingarretan edo izokina labean. Dimentsio belarkara eta freskoa du, eta oso ondo funtzionatzen du ke-puntu batekin prestatutako itsasoko produktuen iodo-zaporearekin. Aperitiboak eta untableakMaionesa-pixka batekin nahastuta, ogitartekoak jateko edo ogirako murgiltze-olio gisa. Saltsaren aroma-potentziak edozein oinarri neutro hobetzen du. Patata egosiak edo patata erreak erabiltzeko tresna da. Edariaren uztarketaMalbec ardo beltza (argentinarra) edo tempranillo ardo beltz ondua. Chimichurri Malbec batekin lotu ohi da, haren gorputzak eta fruta beltzak haragi errearen zaporea osatzen baitute, saltsak opakatu gabe.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen