Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Onenako curry gorria | 60 g.
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Onenako curry gorria | 60 g.
Curry Gorria (Curry Sarea), Thailandian Phrik Gaeng Phet bezala ezagutzen dena, bere kolore biziagatik eta bere zapore biziagatik da ezaguna. Indiako nahasketak ez bezala, Thailandiako currya osagai freskoko ore batean oinarritzen da tradizionalki. Hala ere, Onenako espezia lehorren mix-ak (60 gr) zapore hori etxean erraz eraikitzeko oinarri kontzentratua eskaintzen du. Zaporea eta berotasuna: Nahasketa aromatikoa, beroa eta pikante nabarmenekoa da, baina, oro har, curry berdea baino leunagoa. Nota nagusiak kurkumatik, piperrautsetik eta txiletik datoz. Ontzia: 60 gramoko kristalezko potozko formatua funtsezkoa da espezien olio lurrunkorrak babesteko, aroma eta potentzia erabili arte bere horretan mantenduko direla bermatuz. Erabilera-jarraibideak (Curry-ren base baterako) Hauts nahasketa hau erabili eta curry bat gorputzarekin lortzeko, jarraitu urrats hauei: Aktibazioa: Onena-ren curry gorriaren nahasketa olio-koilarakada batean edo, idealki, koko-oliotan edo koko-esne beroan. Egosi su motelean 1-2 minutuz, aromak "esnatzeko". Oinarri likidoa: Gehitu koko-esnea (Thailandiako curry gorriaren oinarri tradizionala), oilasko- edo ur-salda. Egosi: Sartu proteina (oilaskoa, tofu, izkirak) eta barazkiak (banbua, piperrak, kaffir lima-hostoak) eta egosi su motelean loditu arte. Osagai Klabea eta Zapore Notak (Konposizio Tipikoa) Errezeta zehatza Onena markaren sekretua bada ere, Curry Gorriaren kalitatezko nahasketa batek honako hauek biltzen ditu: Osagai NagusiaFuntzio Nagusia CurryChilen Gorri LehorraEkarria kolore gorrikoa eta pikante maila (curry gorriaren oinarria) .Cilantroa eta KominoaLurtar eta aromatiko notak ematen dituzten funtsezko espeziak. Piperrautsa/KucumaKolore sakoneko ekarpena eta nota beroak. Jengibrea/GalangaNota zitriko eta pikante freskoen ekarpena. Limoia/Limaren oskolaAzidotasunerako eta freskotasunerako funtsezko ohar zitrikoa (sarritan hautsetan). Esportatu kalkulu-orrietara Gourmet uztarketa eta erabilera gomendatuak Erabilera nagusiaPrestatzeko gomendioaJustifikazioaCurry ThailandiarraOilasko, tofu edo arrain zuriarekin (grouper bezala) eta koko-esnearekin. Klasikoa. Koko-esnearen koipeak pikantea arintzen eta nahasketaren konplexutasuna integratzen laguntzen du. MarinadaTxerri-haragiak (saihetsak) edo izkira-brotxetak erreta baino lehen marinatzeko. Nahastearen azidotasunak eta minak haragia samurtzen dute eta zapore exotiko bizia ematen diote txingarretan prestatzean. Zopak eta saldak Tom Yum zopari edo dilista gisatuei zapore ukitu bat emateko. Egosketaren amaieran ukitu txiki batek zaporea areagotzen du, gehiegi kargatu gabeko berotasun espezializatua gehituz. Edari-uztarketaLager garagardoa (Pale Lager) oso hotza edo ardo zuri aromatikoa (Riesling edo Gewürztraminer). Ardo aromatikoen hondar-gozotasunak eta lore-ukituak, edo garagardoaren neutraltasun hotzak eta gasak, kurryaren mina baretzen dute.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen