Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Onenako Garam Masala | 70 g.
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Onenako Garam Masala | 70 g.
"Beroa" eta "Konplexua" nahastea Garam Masala terminoa hitzez hitz "espezie beroen nahasketa" bezala itzultzen da. Indiako iparraldeko sukaldean (Mughlai eta Punjab), ez da txiletar pikantea, baizik eta kardamomoak, kanelak eta iltzeak ematen duten berotasuna. Profil aromatikoa: nahasketa oso aromatikoa da, beroa eta apur bat gozoa, baina ez da izugarria. Espezien kalitateagatik bereizten da. Espezie horiek ehotu aurretik txigortu egiten dira, zaporea maximizatzeko. Erabilera tradizionala: Egosketaren hasieran sofritzen diren beste curry nahasketa batzuk ez bezala, Garam Masala egosketa-prozesuaren amaieran edo zerbitzatu aurretik erabiltzen da. Horri esker, zure usain fresko eta lurrunkorrak distira egiten du. Kristalezko ontzia: 70 gramoko kristalezko potozko formatua funtsezkoa da, olio esentzialak berotik eta argitik babesten baititu, espezien potentzia maximoa mantenduz. Erabilerak eta Aholkuak (Aroma maximizatu) Garam Masala moldakorra da eta hainbat prestakinetan erabil daiteke: Azken ukitua: Espolvoree Garam Masala koilarakada txiki bat curry gainean, Dal (dilista gisatua) edo Samosas justu zerbitzatu aurretik. Marinadak: Jogurtarekin, baratxuriarekin eta jengibrearekin nahastea oilaskoa, arkumea edo Paneer (gazta freskoa) marinatzeko. Arrozak: Gehitu pittin bat Basmati arrozari, lurrintzeko prestatzen den bitartean. Osagai Klabea eta Zapore Profila (Konposizio Tipikoa) Garam Masalaren nahasketa konplexuenetakoa da, berotasunaren eta nota espezializatuen arteko oreka bilatuz: Osagai KlabeaZapore Nagusiaren EkarpenaKardamomoa (Berdea eta/edo Beltza) Nota zitriko, lore eta oso aromatikoa (funtsezkoa) .Canela/IltzeaBerotasuna, gozotasuna eta nota espezializatu sakonak. Comino eta CilantroLurreko notak eta nahasketaren oinarrizko gorputza. Piperbeltz beltzaPikante sotil eta garbi baten ekarpena. Macis (Intxaur lorea Moscada) Nota beroa eta apur bat gozoa. Esportatu Kalkulu-orriak Azken zaporearen profila aberatsa da, konplexua, hondoko nota gozoekin eta amaiera bero eta apur bat minarekin. Gourmet uztarketa eta Edarien gomendioak Erabilera nagusiaPrestatzeko gomendioaJustifikazioaCurry eta GisatuakPollo Tikka Masala, Rogan Josh (arkumea) edo Dal Tadka (dilistak). Garam Masalak plater horiek definitzen dituen aromaren azken geruza ematen du, gainerako espezieekin integratuz. Hegaztiak eta haragiakOilasko-paparra edo txerri-xerrak igurtzita zartaginera edo parrillara joan aurretik. Zarakar aromatiko bat sortzen du, eta konplexua da, minegia izan gabe, haragi gihartsuetarako aproposa. Lager India garagardoa (Kingfisher edo Cobra) edo ardo beltz arina (Pinot Noir afrutatua). Lager garagardo hotza klasiko bat da espeziak kontrastatzeko. Ardo beltzak leuna izan behar du, kardamomoaren eta kanelaren berotasunarekin talka ez egiteko. BegetarianoaAloo Gobi (patatak eta azalorea) edo barazki-samosak. Samosen masan edo gisatuaren saltsan erabiltzen da, haragirik behar izan gabe berotasun espeziatua emateko.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen