text.skipToContent text.skipToNavigation

Callos a la Vizcaína

8,40 €

Eskainia:  Kaseritos Bilbo
Callos a la Vizcaína

Gehiago jakin...

Kopurua
Callos a la Vizcaína
8,40 €

Informazio gehiago Callos a la Vizcaína

Callos a la Vizcaína de Calmarsa S.L., Bilbao Errezeta tradizionalak Bizkaiko betiko saltsaren berezko tonu gorria du eta kalitate handiko osagaiekin lortzen da: piper txorizeroa, kaiena eta, jakina, oliba-olio birjina estra. Emaitza saltsa fina da, leuna, zapore bizikoa, eta primeran konbinatzen ditu gure haragiak. Hasteko, kailuak arretaz garbituko ditugu, izan dezaketen edozein zikinkeria-arrasto ezabatuz. Era berean, ahalik eta koipe gehien kentzen diegu, haien zaporea egoera ezin hobean kontserbatuko dela bermatzeko. Elaborazio onaren sekretua, beraz, garbiketa perfektuan eta ondoren su motelean egostean datza. Egosi ditzagun beren puntuan, eta ehundura atsegina lortuko dugu, ez gogorregia, ezta korronteegia ere. Kozinatzen daramagun urte guztiei esker, bizitza osoko kailuen egosketa-puntu perfektu, sendo hori lortzen dugu. Kailuek, pentsatu ohi den ez bezala, oso kaloria gutxi dituzte, eta koipe-edukia, bereziki saturatua, % 3tik beherakoa da. Osagai nagusiak ura eta proteina dira. Gainera, mineral-iturri garrantzitsua da, hala nola burdina, magnesioa, zinka, fosforoa, potasioa eta, bereziki, selenioa, eta 150 gramoko anoa bat da, mineral honen eguneroko beharrak asetzeko adinakoa. Gure kailuak Bizkaiko erara ontziratzen ditugu kontserbatzailerik gehitu gabe, eta haien ezaugarri organoleptikoak ukitu gabe mantentzen ditugu, haien zaporea eta usaina denborarekin alda ez daitezen.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen