Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Genovese Pesto Glutenik Gabe

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Genovese Pesto Glutenik Gabe
Pesto genovés130gr tipikoa, albakaren ehuneko handiarekin egina. Aproposa da pastazko platerak ontzeko, trofie edo espagetiak bereziki, baina baita haragizko edo arrainezko platerak gordetzeko ere. Paparra prest dago xukatu berri den pastaren gainera isurtzeko. Saltsa errazago banatzeko, gomendatzen da orea egosteko ur pixka batekin diluitzea. Testua ezin hobea da trenette gainean eta pasta mota guztiekin. Probatu haragi edo arrainezko plater nagusiekin batera, kanapeen oinarri gisa edo entsaladarako tomateen gainean. Izurria ere ezin hobea da itsaskiarekin eta arrain carpaccioarekin. Azaleran olioa agertzea normala da, beraz, garbitu ondo erabili aurretik. Osagaiak: Albaka erdi prozesatua (albaka, ekilore olioa, gatza) - Guztira albaka % 43, oliba olioa, ekilore olioa, anakardoak, gazta eta gazta pecorinoa % 4, esne-gain hautsa, landare zuntza, azidolantea: azido laktikoa, pinoiak, baratxuria. Alergenoak: zaporedun frutak (anakardoak), esnea eta esnekiak. Hauek izan ditzake: arraina, arrautza, apioa, soja, oskoldun beste fruitu batzuk, ziapea. Produktuak ez du genetikoki eraldatutako organismorik (ez GEOrik) Egokia: dieta begetarianoak. Esnekiak eta oskoldun fruituak ditu. Honako arrasto hauek izan ditzake: arraina, arrautzak, apioa, soja, oskoldun fruituak, ziapea, sufre dioxidoa. Erabilera-baldintzak: Leku fresko eta lehorrean kontserbatzea. Ireki ondoren, hoztuta eduki 4 ° C-tan, gehienez 3 egunez.