text.skipToContent text.skipToNavigation

Lenteja Pardina Burgos

4,20 €

Eskainia:  Kaseritos Bilbo
Pardina dilista Burgosko Arlanza eskualdean ekoizten da.

Gehiago jakin...

Kopurua
Lenteja Pardina Burgos
4,20 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Lenteja Pardina Burgos

Pardina dilista Burgosko Arlanza eskualdean ekoizten da. Arlanzako Pardina Dilista deitzen zaio, batez ere kolore nabarreko azala duelako. Tamaina txikikoa da, eta kolore marroi lurtarra du, marroi gorrixkara tiratzen du, eta puntu beltz txikiak ditu larruazalean, baita kukurruku horia ere. Arlanzako dilista pardinak burdinaz, karbohidratoz eta fosforoz aberatsak dira. Dilista pardinari Pardiña edo dilista arrea dei dakioke, eta dilista frantsesa edo dilista Francesilla ere deitzen zaio eskualde batzuetan. Dilista hau bereziki egokia da pastekin, entsaladekin, lekale-poteekin eta Mediterraneoko sukaldaritzako plater tipiko guztiekin platerak egiteko. Behin egosita, oso azal fina du, ia antzemanezina, eta osorik eta lasaiera askatu gabe mantentzen dira. Guztiz gomendagarria ez den arren, Arlanzako dilista pardinak egosten uzten du, beratu beharrik gabe. Arlanzako dilista pardinaren kalibrea: 3,5 eta 4,5 milimetro artekoa. ARLANDAKO DILISTA PARDINA BERATZEKO DENBORA – PARDINA DILISTA: 2-8 ordu. DILISTA PARDINA EGOSTEKO DENBORAK UR GOGOR BIGUNAK40 MIN.25 MIN CAZUELA1 h. eta 40 minutuak1 Pardina Arlanza dilista kontserbatzeko aholkuak: Gorde beti pardina dilista leku fresko lehorrean eta ez argitan. Dilista pardinak ontziratzeko data baino 18 hilabete lehenago kontsumitzea gomendatzen da.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen