Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Frambuesa ST marmelada. DALFOUR | 284 g. | % 100 fruta, azukre erantsirik gabe
                                    Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
                                    Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
                                            Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Frambuesa ST marmelada. DALFOUR | 284 g. | % 100 fruta, azukre erantsirik gabe
Frambuesa St. Dalfour 284 g – Frantziako konfitura % 100 fruta, azukre erantsirik gabe La Mermelada de Frambuesa St. Dalfour klasiko eramanezina da Frantziako gourmet gozokietan. Franbuesa heldu eta osoekin egina, poliki-poliki fruta-zuku kontzentratuarekin prestatua (mahatsa eta datila), zapore bizia, freskoa eta berez gozoa eskaintzen du, azukre findurik gabea. Bere testura arin eta pixka bat pikortatuak mugurdiaren hazi natural txikiak gordetzen ditu, benetakotasuna eta koilarakada bakoitzean artisau sentsazioa emanez. Emaitza: marmelada orekatua, dardarkaria eta azidotasun puntu justua duena, ezin hobea gosari zainduagoetarako zein postre edo gazta kremosoei laguntzeko. Jatorria eta elaborazioa: Marmanden, Akitanian (Frantzia), eskuz ekoitzia. Eskuz hautatutako mugurdiekin egina, tenperatura baxuan astiro egosita, errubi kolorea eta lurrin naturala babesteko. Mahats- eta datil-kontzentrazio naturalarekin soilik gozatua, azukre findurik gabe. Glutenik gabe, kontserbagarririk gabe, koloratzailerik eta usain artifizialik gabe. Dieta begano eta begetarianoetarako egokia. Osagaiak: Frambuesak ( % 52) Fruta-zukuaren kontzentratua (mahatsa eta datila) Limoi-zuku gelifikatzailea: fruta-pektina Nutrizio-balioak (100 g): Energia: 210 kcal Koipeak: 0 g Karbohidratoak: 52 g Horietatik, azukre naturalak: 49 g Zuntza: 1,2 g Proteinak: 0,5 g Gatza: 0,03 g Kontserbazioa: Leku fresko eta lehorrean mantentzea. Ireki ondoren, gorde hozkailuan eta kontsumitu 3 hilabete baino lehen. Datuak Mugurdia fruta aberatsenetako bat da C bitaminan, manganesoan eta antioxidatzaileetan, bereziki antozianinetan, zeinak zelulen zahartzearen aurka babesten duten. Frantzian, "confiture de framboise" delakoa ohiko hoteleko gosariarekin lotzen da (petit déjeuner à la française). St. Dalfour aitzindaria izan zen marmeladak azukre erantsirik gabe egiten, fruta naturaleko zukuak bakarrik erabiliz gozagarri gisa. Zaporeak nota gozoak eta apur bat garratzak konbinatzen ditu, zapore freskoak eta biziak nahiago dituztenentzat aproposa. Ogiz igurtzitzeaz gain, ezin hobea da jogurtaren topping gisa, tartaz beteta edo txokolatezko coulant bat laguntzeko. Errezeta ezberdina Frambuesa St. Dalfour Mini basotxo jogurt grekoa, mugurdia eta almendra-krumblea Osagaiak (4 edalontzitarako): 200 g jogurt greko naturala 4 koilarakada marmelada Frambuesa St. Dalfour 50 g almendra txikituta 30 g gurin 1 koilarakada ezti edo eritritol (aukerakoa) Menda freskoaren hostoak Prestaketa: Zuritu almendrak gurinarekin urreztatuta eta kraskatuta egon arte. Edalontzi txikietan, jarri mugurdi-marmelada oinarri bat, jogurt geruza bat eta hautseztatu almendra-krumblearekin. Dekoratu menda orri batekin eta ezti-hari batekin. Postre freskoa, arina eta kontraste perfektua duena azidotasunaren, gozotasunaren eta testura karraskariaren artean.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen