text.skipToContent text.skipToNavigation

KOMENTUKO MARMELADAK ETA KONTSERBAK: SEVILLAKO SA NTA PAULA MONASTERIOKO ERREZETAK

24,00 €

Eskainia:  EUROLIBRO Bilbo
Sevillako Santa Paula komentuko kontserba ezagunen jatorrizko errezetak.

Gehiago jakin...

Kopurua

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli

doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu

Informazio gehiago KOMENTUKO MARMELADAK ETA KONTSERBAK: SEVILLAKO SA NTA PAULA MONASTERIOKO ERREZETAK

Sevillako Santa Paula komentuko kontserba ezagunen jatorrizko errezetak. Komentuko marmeladak eta kontserbak Sevillako Santa Paula komentuko ahizpa jeronimoen kontserba ospetsuen jatorrizko errezetak eskaintzen ditu. Liburu honek frutak eta barazkiak kontserbatzeko modu erraz eta naturala proposatzen du, urte osoan zehar naturako onenez gozatu ahal izateko. 100 argazki baino gehiago. Azalpenak urratsez urrats, emaitzarik onenak lortzeko. Trikimailu eta elaborazio-teknika guztiak. >br> Sevillako Santa Paula monasterioan marmeladak eta beste kontserba ospetsu batzuk egiten dira herrialde osoan. Orrialde kopurua: 160 Argitaletxea: TIMUN MAS Hizkuntza: CASTELLANO Azaleztapena: Azal gogorra Edizio urtea: 2005 Edizio plaza: BARCELONA Pisua: 680 gr