text.skipToContent text.skipToNavigation

GOZOGINTZAKO OINARRIZKO IKASTAROA

16,20 €

Eskainia:  EUROLIBRO Bilbo
Gozogintza ikasi nahiko zenuke, baina ez dakizu nola eta nondik hasi?

Gehiago jakin...

Kopurua
GOZOGINTZAKO OINARRIZKO IKASTAROA
16,20 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli

doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu

Informazio gehiago GOZOGINTZAKO OINARRIZKO IKASTAROA

GOZOGINTZAKO OINARRIZKO IKASTAROA Gozogintza ikastea gustatuko litzaizuke, baina ez dakizu nola eta nondik hasi? Oinarrizko ikastaroa:... Gozogintza da irakasle ideala eta pazientea. Xehetasun osoz erakusten dio nola irabiatu, nahastu eta bahetu, eta, horrela, konfiantza eta trebetasuna lortuko ditu berehala. Jarraian, pausoz pauso ilustratutako errezeta eramanezin batzuk azalduko dizkio, ezer ziurtzat jo gabe. Aholku, oroigarri eta baliabide ugarirekin, zerbait gaizki ateratzen denerako, laster zaletuko da etxeko gozogintza atsegingarrira. Nola erabili liburu hau. Beharrezko materiala. Oinarrizko osagaiak. Tarten zientzia. Orea. Ogia. 1 - LEHEN URRATSAK. Tarta azkarrak. Azenario-tarta. Banana ogia. Sagar muffinak. Jengibrezko bizkotxoa. Patxanazko tarta, kafea eta astigar-ziropea. Cupcakeak. Banillazkoa. Txokolatezkoak. Limoizkoa. Cookieak. Olo-cookieak hur eta mahaspasekin. Olo-cookieak pistatxoekin eta ahabiekin. Olo-cookieak. Sagar eta kanela cookieak. Txokolatezko pipiten cookieak. Galleta-masa. Gurinezko galletak. Jengibreko panpinatxoak. Gurinezko galleta eskoziarrak. Merengea. Marrubi-harribitxia. Fruta tropikalen zoladura. Erruibarko eta jengibreko merengea. Pastel-mahukarekin egindako merengeak. Mugurdi-kremazko merengeak. Azukre beltzezko merengeak. Pistatxo-merengeak. Gazta tarta laberik gabe. Gazta eta limoi tarta. Gazta- eta gerezi-tarta. Gazta-tarta eta marrubiak. Masa prestatua. Haragi-pastela eta basa-perretxikoak. Arrain-pastela eta porruak. Saltxitxa biribilkiak. Ogi azkarrak. Ogi irlandarra. Kalabaza-ogia. Arto-ogia. 2 - AURRERA EGITEN JARRAITZEA. Tarta beteak. Txokolatezko tarta. Victoria tarta. Kafe eta intxaur tarta. Toffee eta sagar tarta. Gerezi eta almendra tarta. Brownies. Txokolatezko browniak eta hurritzak. Ginda eta txokolate browniak. Txokolate zurizko bizkotxoa eta makadamiako intxaurrak. Gazta tarta labean. Gazta tarta eta ahabia. Gazta eta txokolatezko marmol tarta. Gazta- eta jengibre-tarta. Masa hautsia. Zerba-tarta eta gruyer gazta. Chiche Lorraine. Tipula-tarta. Masa hautsi gozoa. Pastel-krema. Marrubi-tarta. Mugurdi-tarta txokolatezko kremarekin. Masa bikoitzeko tarta gozoak. Sagar-tarta. Ruibarbo eta marrubi tarta. Legamia duten ogiak. Erromero-focaccia. Ogi laua. Landa-ogi integrala. Pizzarentzako masa. Pizza lau urtaro. Ogi gozoak. Fruta-opilak. 3 - URRUNAGO IRISTEA. Bizkotxozko tartak. Oihan beltzeko tarta. Genovako bizkotxoa, mugurdiekin eta kremarekin. Txokolatezko ijito-besoa eta almendrak. Pasta choux. Profiterolak. Txokolatezko eta laranjazko profiterolak. Txokolatezko éclair-ak. Hostorea. Maskorrak. Almendra-medialunak. Abrikotazko opilak. Artisau-ogiak. Ore hartzituko ogia. Zekalezko artisau-ogia. Zekale-ogia, hurritzekin eta mahaspasekin. Baguette integrala. Baguette zuria. WRIGHT, A. Argitaletxea: EDICIONES OMEGA S.A. Bilduma: OINARRIZKO IKASTAROA Hizkuntza: Gaztelania Formatua: TAPA DURA Inprimaketa: Kolorea Urtea: 2013 Liburuaren hizkuntza: Gaztelania Orrialde-kopurua: 192 Itzultzailea: Cristina Fors Neurriak: 17 (zabalera) x 22 (altuera) Gaia: REPOSTERIA/GASTRONOMIA Data: 2014/02/19