text.skipToContent text.skipToNavigation

Gozotegia. Ferrandi

55,00 €

Eskainia:  EUROLIBRO Bilbo
Gozotegi frantsesak ospe handia du, mundu osoan ospetsua da bere bikaintasun eta burutasunari esker

Gehiago jakin...

Kopurua

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli

doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu

Informazio gehiago Gozotegia. Ferrandi

Limoi tarta, Paris-Brest, Oihan Beltza FERRANDI PARISen ezagutza profesionalari esker, maitaleek eta gozamenerako grina dutenek pasta, krema eta dekorazioak prestatzeko 500 metodo eta teknika ezagutu ahal izango dituzte. 130 errezeta, horien artean Frantziako gozotegiko klasikorik onenak: macaronsak, postreak, pastelak. Hiru zailtasun-mailatan eskura daitezke oinarrizko errezetak, teknikak ezartzeko, edo denboraldiko, urte osoan laberatzeko. Gozogile chef handien parte-hartzearekin. Ferrandi Paris 656 or. 25 x 29,5 cm Kartoia Izen handia du gozotegi frantsesak, mundu osoan ospetsua da bere bikaintasun eta burutasunari esker, eta Parisko FERRANDI sukaldaritza-arteen eskolan ia ehun urtez erakutsi dute. Eskolaren irakaskuntza-filosofiaren bihotzean daude bai trebetasun tradizionalak transmititzeko nahia, bai sormen-berrikuntza sustatzea. Ikuspegi dual hori posible da industriarekiko lotura paregabeei esker, FERRANDI erreferentziazko erakunde bihurtu baitute. Eskolaren filosofiaren ildotik, liburu honek oinarrizko teknikak irakatsiko dizkio, baina sormenerako eta hausnarketarako gogoa ere piztuko dio, funtsezko osagaiak baitira gozogintzaren arte zehatz eta adierazkorrean. FERRANDIren pasioak eta estandar altuek arte hau munduarekin partekatzea ahalbidetu dute. Gozotegi frantsesak gaur egun duen ospea inoiz baino handiagoa da, eta espero dugu liburu honek ospe hori lortzen laguntzea. Edukia Sarrera 8 Taldea 14 Oinarrizko teknikak 22 Osagaiak 32 Masa 52 Kremak 190 Bizkotxo eta merenge plantxak 210 Merengues 228 Macarons 238 Pastelak eta postre sinpleak 270 Entremetak: postreak eta geruza-pastelak 382 Jai-aukerak 470 Gozokiak, gozokiak eta marmeladak 512 Txokolatea 564 Dekorazioak 588 Postre izoztuak 608 Glosarioa 648 Ferrandi Paris egileak: Stévy Antoine, Carlos Cerqueira, Claude Chiron, Bruno Ciret, «El Ferey», Alain Guillaumin, Edouard Hauvuy, Ophélie Barès, Christelle Brua, Christine Ferber