text.skipToContent text.skipToNavigation

Alacanteko turroi-opila PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ | 200 g.

Kopurua
Alacanteko turroi-opila PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ | 200 g.
9,99 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Alacanteko turroi-opila PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ | 200 g.

Alacanteko Turroi opila 200 g – Pablo Garrigós Ibáñez · Almendra Marcona eta eztia formatu kurruskari tradizionalean Alacanteko Turron opila 200 g Pablo Garrigós Ibáñezena da turroi gogor klasikoaren bertsiorik finena eta delikatuena. Jijonan egina, artisau-metodoei jarraiki, Marcona almendra osoa, azahar-eztia, azukrea eta arrautza-zuringoa konbinatzen ditu. Arintasuna eta ukitu kurruskari oso bereizgarria ematen dituen afinaz kanpoko zebiaren artean prentsatzen dira. Opilaren eta tableta tradizionalaren arteko alde nagusia formatu zirkularra, ultraaaaaaaada eta ezin hobeto prentsatua da. Esperientzia hobetzen duena jatean: karraskariagoa, ez hain gogorra eta almendraren eta gozoki naturalaren arteko oreka idealarekin. Emaitza gozoki dotorea, usaintsua eta testura bikainekoa da, ezin hobea otordu berezietarako, Gabonetako erretiluetarako edo gourmet oparietarako. Kalitate handiko osagaiak Almendra Marcona osoa eta txigortua Azahar-ezti hautatua Arrautza-azukre argia Azimo-ogiaren zeihar fina Kontserbagarririk gabea Palma-oliorik gabea Gourmet ezaugarriak Testura: karraskaria, arina, fina eta Alacanteko tableta baino gogorragoa. Zaporea: almendra txigortu bizia, lore-ezti orekatua eta ukitu txigortu leuna. Aroma: beroa, naturala eta mediterraneoa. Marcona almendraren eskuz txigortzea, aroma indartzeko. Eztia astiro egostea, puntu optimora iritsi arte. Nahasketa eta irabiatze tradizionala arrautza-zuringoarekin. Moldekatzea opil formatuan eta eskuz prentsatzea. Berezko atsedena, kurruskari perfektua lortzeko. Zure bezeroak maitemintzen dituzten bitxikeriak Alacanteko opilak turroi gogor tradizionalaren alternatiba finago eta maneiagarriago gisa jaio ziren. Marcona almendrak — gozoagoa eta gurintsuagoa — gourmet kategoriara igotzen du opil hau. Formatu hau ezin hobea da partekatzeko, mahaian aurkezteko edo oparitzeko. Pablo Garrigós Ibáñez munduko turronero ospetsuenetako bat da, eta Europa, Japonia eta AEBetako delicatessen dendetan dago. Gomendatutako uztarketa Cava brut nature o champagne Ardo moskatel urrekara Tueste naturaleko kafe arabikoa Te berde leuna edo jazmina Errezeta gourmet desberdina Alacanteko opilaren kraskadura, esnegain- eta ezti-izozkiarekin Osagaiak (4 anoa): esnegain-izozkia edo bainilla naturala 120 g Alacanteko Turron opila zatitua Azahar eztiaren goiladatxo 1 Limoi ralladura Prestaketa: Izozki-bolak balio ditu arroetan edo kopetan. Tarta kurruskari zatiak gehitu gainetik. Azahar-eztiaren hari batekin marruskatzen zuen. Amaitzeko, freskurarako limoiaren arraspa-ukitua. Hotz, krematsu eta kurruskari nahasketa perfektua, non opila protagonista bihurtzen den.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen