Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Felipe gozotegiko laranja turroia | 20 g-ko piezak - 200 gr lotea
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Felipe gozotegiko laranja turroia | 20 g-ko piezak - 200 gr lotea
Elegancia Cítrica en Formato Gourmet El Turrón de Naranja de Pastelería Felipe artisau-gozogintzaren gozotasuna eta laranjaren freskotasun dardarti eta garratza uztartzen dituen proposamena da. Bilboko gozogintza handiko turroi hau bere oinarriaren kalitateagatik bereizten da (txokolatea edo almendra askotan), infusionatua edo laranja azal eta zuku naturalarekin nahastua. Dastatzeko formatua ezin hobea da: 200 gramoko loteak 10 zati indibidual inguru ditu (20 gramokoak bakoitza), eta horrek kontsumoa errazten du, postre dotore bihurtzen du eta pieza bakoitzaren freskotasuna mantentzen du. Zapore freskagarria: Bere profila ez da gozoegia, laranjaren nota zitrikoak kontrapuntu freskagarria eta beste turroi batzuetatik bereizten duen usain iraunkorra ematen baitu. Testura Atertziopelatua: Testura leun bat izaten du, ahoan desegiten dena, askotan laranja zati konfitatu txikiekin, ukitu murtxikagarri bat eransteko. Artisautza zitrikoa: Felipek eskuz egina, euskal tradizioak mediterraneoko zaporeak nola hartzen eta hobetzen dituen erakusten duen adibide bikaina da turroi hau. Egile-turroi hau opari ezin hobea da zapore desberdinak eta kalitate zitriko handia estimatzen dutenentzat. Funtsezko osagaiak eta elaborazioa (Laranja eta Oreka) Xehetasun teknikoaDeskribapenaIzenaArtisau-laranja (Gozogintza handia) .ProduktoreaFelipe gozogintza, Bilbo (Luxuzko artisautza) .Ingredientes ClaveNaranja Natural (Oskola, Zukua), Txokolate Zuria, Almendra Marcona, Azukrea, Eztia, eta Laranja Konfitatua. Pisu garbia Lote200 gramo (gutxi gorabehera 20 g-ko 10 zati indibidual ditu). Kontserbatu leku fresko eta lehorrean (16 ° C – 20 ° C). Nutrizio-balio zenbatetsia (100g) (Oharra: Balio orientagarriak) OsagaiaGutxi gorabeherako kantitatea (100g-ren truke) Balio energetikoa 500 - 560 Kcal Koipetsua30 - 40 g (txokolate/almendraren oinarriaren arabera) Karbono-hidratoak 40 - 50 g (horietatik azukreak: 35-45 g) Proteinak 5 - 10 g Uztarketa Gourmet (fusio zitrikoa) Laranjaren zaporea indartsua da eta hura osatzen duten edariak behar ditu, batez ere hazte- edo zitrika-notak dituztenak. Kategoria EdariaGomendio EspezifikoaUztarketaren justifikazioa Ardo Eskuzabalak: Porto Blanco Seco o Fino/Manzanilla de Jerez. Jerezko ardoen lehortasunak eta gatz-notak kontraste handia egiten dute laranjaren gozotasun eta azidotasunarekin, aho-sabaia garbitzen baitute. Postre-ardoak: Andaluziako laranja-ardoa edo Mosku d 'Asti ardoa (apar samarra). Laranja-ardoak kidetasun perfektua sortzen du, eta Moskatoak, berriz, arina eta burbuiladuna denez, ahosabaia freskatzen du. Burbuilak: cava edo champagne brut (lehorra, kontrasterako) edo rosé zitrikoa. Azidotasunak eta eferbeszentziak turroiaren intentsitate gozoa eta koipetsua orekatzen dute. Edari beroak: Earl Grey te beltza (bergamotarekin) edo te rooiboak (beroa eta espeziatua). Nota zitriko biziak dituzten teek (Earl Grey izenekoak, esaterako) turroiaren usaina indartzen dute.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen