Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Turrón de Coco Pastelería Felipe | 20 gr piezak - 200gr lotea.
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Turrón de Coco Pastelería Felipe | 20 gr piezak - 200gr lotea.
Kokozko Klasikoak, Txokolatearen Ukitu Garratzarekin, Felipe Gozogintzako Kokozko Turroiak zapore tradizionala hartzen du, eta Bilboko gozogintza gorenera igotzen du. Gakoa da oreka ezin hobea dagoela koko birrinduaren oinarri leun, gozo eta aromatikoaren eta txokolate beltzaren erdiko tantak ematen duen kontraste-puntuaren artean. 200 gramoko lote bakoitzak 10 zati indibidual inguru ditu (20 gramokoak), bakoitza bere txokolate tanta bereizgarriarekin. Formatu honek bermatzen du: Fusion de Sabores: Kokoaren gozotasun tropikalak purutasun handiko kakaoaren mingostasun garbiarekin egiten du topo, lotzen ez duen sinergia bikaina sortuz. Aurkezpena Sofistikatua: Pieza bakoitzaren erdian dagoen txokolate beltz tantak zaporea gehitzeaz gain, aurkezpen dotore eta bisualki erakargarria eskaintzen du, gourmet mahai baterako aproposa. Artisautza eta freskotasuna: Felipek eskuz egina, kokoaren ehundura heze eta freskoa bermatzen da, Bilboko gozogintza bereizten duen kalitateari eutsiz. Turroi hau aukera ezin hobea da zapore tropikalak maite dituztenentzat, baina seriotasun eta konplexutasun ukitu bat bilatzen dutenentzat. Fitxa teknikoa eta produktuaren xehetasunak Funtsezko osagaiak eta elaborazioa (kokoa eta kakaoa) Xehetasun teknikoaDeskribapenaIzenaKoko-turroia artisau-txokolate beltzarekin. EkoizleaFelipe gozogintza, Bilbo (Gozogintza handia). Gako-koko birrindua (portzentaje handia), azukrea, eztia, txokolate beltza ( % 70 kakaoa). 200 gramoko lotea (gutxi gorabehera 20 gramoko 10 zati indibidual ditu). Kontserbatu leku fresko eta lehorrean (16 ° C – 20 ° C). Nutrizio-balio zenbatetsia (100g) (Oharra: Balio orientagarriak) OsagaiaGutxi gorabeherako kantitatea (100g-tan) Balio energetikoa480 - 550 Kcal Koipetsua30 - 40 g (batez ere kokoarena eta kakaoarena) Karbono-hidratoa40 - 50 g (horietatik Azukreak: 35-45 g) Proteinak5 - 8 g Gourmet uztarketa (Tropikala eta Mikatza) Turroi honen uztarketak kokoaren zapore tropikala nabarmendu eta txokolate beltzaren nota mingotsarekin harmonizatu behar du. Kategoria EdariaGomendio EspezifikoaUztartze Destilatuaren Justifikazioa: Ron Añejo Oscuro edo Brandy nota leunekin. Ronaren hazkuntzaren berotasunak eta gozotasunak ezin hobeto osatzen dute kokoa, eta kanabera-ronak, berriz, freskotasuna nabarmentzen du. Ardo gozoak: Pedro Ximenez (PX) edo Oporto Ruby ardo gaztea. Txokolatezko notak eta mahaspasak dituen PXa zaporearekin urtzen da, eta Ruby delakoak, berriz, ahosabaia garbitzen duen fruta-azidotasuna eskaintzen du. Burbuilak: Champagne Demi-Sec edo Prosecco Dulce bat (arintasuna bilatzen bada). Apar baten gozotasunak eta eferbeszentzia leunak osatzen dute koko turroiaren testura krematsua. Edari beroak: Espresso Fuerte kafea (bakarrik) edo Té Negro Tostado (Pu-Erh edo Lapsang Souchong). Kafearen edo tearen mingostasun biziak eta gorputzak kokoaren gozotasuna kulunkatzen dute.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen