Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Turrón Sokonusko | Gozogintza Handia | Banakako piezak 35 gr - Lotea 270 g.
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Turrón Sokonusko | Gozogintza Handia | Banakako piezak 35 gr - Lotea 270 g.
Sokonusko: El Turrón Trufado de Chocolate de Autor El Sokonusko (euskaraz Bilboko etxearen esentzia gogorarazten du) ez da ohiko turroia, formatu handiko trufa delikatua baizik. Oso testura krematsua eta urgarria du, kalitate handiko txokolate beltzaren kontzentrazio handi batetik eta fruitu lehorren praline batetik lortua, eta horrek konplexutasun paregabea ematen dio. 35 gramoko pieza bakoitza esperientzia oso bat da berez, bildumaren zatirik eskuzabalena izanik. 270 gramoko loteak Bilboko gozogintza handiko signature turroi horren 8-9 pieza inguru ditu. Kakaoaren intentsitatea: Zapore nagusia txokolate beltzarena da, sakona eta nota mingots dotoreekin, goi mailako ganatxe edo boilur baten tipikoa. Testura Funente: Arrakastaren gakoa da poliki-poliki ahosabaian urtzen dela, luxuzko eta plazer hutsezko sentsazioa eskainiz. Signature Felipe pieza: Produktu ezaguna eta desiratua da, Felipe gozotegiak txokolategiaren kalitatearekin eta maisutasunarekin duen konpromisoaren sinboloa. Euskal Herriko txokolate-tradizioa ohoratzen duen txokolate bizi eta sofistikatuaren esperientzia bilatzen baduzu, Sokonuskoa gaindiezina da. Produktuaren fitxa teknikoa eta xehetasunak Funtsezko osagaiak eta elaborazioa (kakao bizia eta krema) Xehetasun teknikoaDeskribapena Izena: Turrón Sokonusko (artisau-trufaketa txokolatea). Ekoizlea: Felipe gozotegia, Bilbo (Goi Gozogintza). Funtsezko osagaiak: txokolate beltza (kakaoaren % 75), praline orea (hurra/almendra), gurina, esnegaina, azukrea eta eztia. Pisu garbia: 270 gramoko lotea (gutxi gorabehera, 35g-ko 7-8 zati indibidual ditu). Kontserbazioa: Idealki, kontserbatu 18ºC-tan Gourmet Uztarketa (Intentsitatea eta Kontrastea) Sokonusko kakaoaren aberastasunak eta intentsitateak uztartze indartsuak eskatzen ditu, bere zaporeari eusteko gai direnak. Kategoria EdariaGomendio EspezifikoaUztarketaren justifikazioa Ardo Eskuzabalak: 20 urte edo gehiagoko Oporto Vintage edo Tawny. Portoren gorputzak, konplexutasunak eta txokolatezko, kafezko eta okaranezko notek bat egiten dute Sokonuskoren intentsitatearekin. Likoreak: whisky eskoziar islay (ketua) edo ron añejo ilun eta indartsua. Islayren keak edo Ronaren potentziak kontraste zirraragarria eta heldua sortzen dute turroiaren kremositatearekin. Ardo beltzak: Ardo beltz ondua edo erreserbakoa (Dueroko erribera edo Errioxa), kakao- eta tabako-notekin. Tanino heldua duen ardo beltz indartsu batek intentsitatea lagun dezake opakua izan gabe. Edari beroak: Kafe Espresu Bizia edo Te Beltz Gogorra (Assam edo Ceylan). Kafe on baten garraztasun kontzentratua bikote ezin hobea da txokolate aberatsaren aho-sabaia garbitu eta berrabiatzeko.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen