text.skipToContent text.skipToNavigation

Yema Tostadako turroia Nuez Entera de Feliperekin (Bilbo) | 20 gr -ko piezak - 200 gr lotea.

Kopurua
Yema Tostadako turroia Nuez Entera de Feliperekin (Bilbo) | 20 gr -ko piezak - 200 gr lotea.
14,99 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Yema Tostadako turroia Nuez Entera de Feliperekin (Bilbo) | 20 gr -ko piezak - 200 gr lotea.

Yema Tostadaren Yema Tostada Klasikoa, Egile Ukitua duena, gozogintza tradizionalaren zutabe mugiezina da, baina Felipe Gozogintzaren bertsioak euskal ukitu bereizgarria ematen dio. Karamelatutako arrautza-gorringoaren gozotasun atertzelatua pieza bakoitza koroatzen duen Intxaur osoaren dotorezia eta karraskarekin orekatzen duen turroia da. Banakako zati bakoitzak (20 eta 25 gramo artean) intxaurraren freskotasuna eta ernamuinaren integrazio perfektua bermatzen ditu. 200 gramoko lotea (8-10 zati, gutxi gorabehera) ezin hobea da bileretan zerbitzatzeko, urtean zehar gourmet postre bat bezala oparitzeko edo gozatzeko. Zapore nahastezina: Gorringoa, primeran prestatua, azalean karamelatzen da, eta antzinako gozogintzaren berezko zaporea ematen du. Ehunduren kontrastea: Gorringo-orearen leuntasuna intxaurraren krokantearekin hausten da. Krokante horrek, testuraz gain, nota lurtarrak eta apur bat mingotsak gehitzen ditu, gozotasuna orekatzeko. Goi Gozogintza Bilbotarra: Felipek eskuz egina, pieza hau tradizio gozoari egindako omenaldia da, aurkezpen eta kalitate premium batekin. Produktuaren fitxa teknikoa eta xehetasunak Funtsezko osagaiak eta elaborazioa (tradizioa eta fruitu lehorra) Xehetasun teknikoaDeskribapenaIzenaGorringo txigortua eta artisau-intxaur osoa. EkoizleaFelipe gozotegia, Bilbo (Gozogintza Handia) .Karraultza Gorringoa (oinarri nagusia), Azukrea, Eztia, Almendra, Intxaur Osoa (dekorazioa eta testura), Kanelaren esentzia. 200 gramoko pisu garbia (20-25 g-ko 8-10 zati indibidual inguru ditu). KontserbatzeaLeku fresko eta lehorrean kontserbatzea (16 ° C – 20 ° C). Nutrizio-balio zenbatetsia (100g) (Oharra: Balio orientagarriak) OsagaiaGutxi gorabeherako kantitatea (100g-tan) Balio energetikoa480 - 540 KcalGrasas25 - 35 g (gorringoak eta intxaurrak ekarriak) Karbono-hidratoa45 - 55 g (horietatik azukreak: 40 - 50 g) Proteinak8 - 12 g

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen