Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Palmeña de Burgos babarruna
7,65 €
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Palmeña de Burgos babarruna
Tolosana Palmeña babarrunari ere Palmeña redonda esaten zaio. Aleak kolore ozpindun deigarria du, haragi-arrosa baten gainean jaspeatua, eliptikoa eta luzanga, eta ale erdi betekoa. Palmako Babarruna asko kontsumitzen da Espainiako iparralde osoan, baina batez ere Euskal Herrian. Batez ere ehundura krematsua eta zapore bizikoa duelako eta salda zaporetsua eta lodia duelako estimatzen da, eta azala eta finezia kentzen dizkio ahosabaiari. PALMAKO BABARRUNAREN KALIBREA: 170-180ale/100 gr. PALMAKO BABARRUNA BUSTITZEKO DENBORA: 12-16 ORDU PALMAKO BABARRUNA EGOSTEKO DENBORAK UR DURASAGUAS BLANDASOLLA PRESIOKO 30 min. 45 min. 25 min. 40 min. 2: 00etatik 2: 00etara 20 minututik 1: 35era Palmako babarrunaren kontserbazio aholkuak: Palmako babarrun biribila soltean gorde leku fresko lehor eta ilunean. Ahal dela, Palmako babarruna ontziratze-datatik 18 hilabete igaro baino lehen kontsumitzea.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen