Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Parmigiano Reggiano 36 hilabete
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Parmigiano Reggiano 36 hilabete
Gazta ondu koipetsua Behi-esne gordina bruna Gatzagi tradizionala Koagulazio entzimatikoa Heltzea: 36 hilabete Formatua: 230 Gr. gutxi gorabehera. Reggio Emilia, Italia. Ez du sarrerarik behar. Beharbada, Emilia eskualdeko produkturik bereizgarriena, "gazten erregea" deitua, Parmigiano Reggiano eskualde tipikoan ekoizten da, Parma, Reggio Emilia, Modena, Bolonia (Reno ibaiaren ezkerraldean) eta Mantua (Po ibaiaren eskuinaldean) probintziak barne. Montanariren Parmigianoak zaporeen konplexutasuna du, probatzen duenaren kontzientzia gainditzen duena. Ahosabaian, espezien eta fruitu lehorren zaporea (konbinazio gozo eta mingotsekoa) zaporezko dantza grinatsua da. Pasta intentsitate handikoa da eta, aldi berean, ehundura hauskorrekoa, eta ikaragarriak dira. Gustu handiko artelana da, urtaroek eta urtaroek zizelatua. Montanariren eta Gruzzaren familiaren eta Parmigianoren lanketaren arteko lotura hainbat belaunalditan zehar transmititzen joan da. Bertako bazkaz elikatutako behiek ekoizten dute esnea, eta familiak konpromiso berezia du Emilian, Italiako zonaldean, gazta-jarduera egiten duten ingurunearekin, eta doode espeziekoa da Parmigiano, lurra eta tradizioa lotzeko ahaleginean.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen