text.skipToContent text.skipToNavigation

Asti ardoa Italiako ardo zuria 75 cl botila

Kopurua
Asti ardoa Italiako ardo zuria 75 cl botila
9,95 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Asti ardoa Italiako ardo zuria 75 cl botila

Asti (Italia, 75 cl) Asti-Barnea ardo zuri gozoa, usaintsua eta apar samarra da, Italiako Piamonte eskualdean bakarrik ekoizten da, Jatorri Izendapen Kontrolatu eta Bermatuaren (DOCG) pean. Ardo hau munduko barietate zaharrenetako eta entzutetsuenetako bat den Moscat Blanc à Petits Grains mahatsetik abiatuta egiten da. Ezaugarri Orokorrak • Ardo mota: Zuri gozoa eta apur bat aparduna (frizzantea) • Mahatsa: % 100 Bianco Mendebaldea • Eskualdea: Piamonte, Italia (Asti, Alessandria eta Cuneo probintziak) • Sailkapena: DOCG (Jatorri Izendapen Kontrolatu eta Bermatua) • Graduazio alkoholikoa: Baxua, % 5 eta % 6 artekoa • Bolumena: 75 cl-ko botila Elaborazio Prozesua 1. Uzta: Mahats-bilketa eskuz egiten da irailaren hasieran, mahats heldu eta aromatikoenak bakarrik hautatuz. 2. Ardogintza: mahatsak leunki prentsatzen dira, eta muztioa altzairu herdoilgaitzezko andeletan hartzitzen da tenperatura kontrolatuan. 3. Hartzidura etetea: Berezko gozotasuna eta alkohol-maila baxua babesteko, hartzidura gelditu egiten da hoztuz, hartzitu gabeko hondar-azukreak utziz. 4. Gas karboniko arina (Frizzantea): Hartzidura partzialak gas natural sotila sortzen du, ahoan sentsazio txinpartatsua eta freskoa ematen duena. Dastatze notak • Bista: lasto horia, urre-koloreko islekin eta burbuila fin eta iraunkorrekin. • Sudurra: Usain biziak fruta tropikalean (heldulekua, anana), melokotoia, abrikota, azahar-lorea, eztia eta mahats freskoaren notak. • Ahoa: leuna, gozoa eta freskagarria. Azidotasun orekatuak gozotasuna konpentsatzen du, eta gas karboniko sotilak, berriz, freskotasuna. Fruta zuri, ezti eta zitrikoen zaporeak argi eta etengabe hautematen dira. Uztarketa Perfektua El Mosato d 'Asti ardo moldakorra da, oso egokia laguntzeko: • Postreak: fruta-tartak, krema-pastelak, bizkotxoak, tiramisua, panettonea eta postreak almendrekin edo hurrarekin. • Gaztak: Gazta urdin leunak edo ahuntz-gazta gozoekin. • Fruta freskoak: marrubiak, melokotoiak eta fruitu tropikalak. • Aperitiboak: aperitibo fresko gisa aproposa bazkaldu edo afaldu aurretik. • Gomendatutako tenperatura: 6-8 ° C. Kontsumitu aurretik botila hoztea iradokitzen da, freskotasunaz eta aromez gozatzeko. Ezaugarri bereizgarriak • Eduki alkoholiko txikia: % 5-6ko graduazioak arina eta edateko erraza egiten du. • Jakina, gozoa: Ez da azukrea gehitzen, gozotasuna Mosato Bianco mahatsaren azukre naturaletik baitator. • Apar fina (Frizzantea): Asti Spumante-ak ez bezala (eferbeszenteagoa da), gas leuna du d 'Asti-k, freskotasuna eta txinparta ematen duena. Jatorria eta Tradizioa Asti Kiroldegiak erromatarren garaiko historia du, ardo gozo eta aromatikoak jada ikusten zirenekoa. Gaur egun, Piamonte eskualdeko ardorik enblematikoenetakotzat jotzen da, bere aldakortasunagatik, freskotasunagatik eta jai-giroagatik ezaguna. Merkataritza-informazioa • Tamaina: 75 cl-ko botila • Ontzi-mota: Beira iluneko botila, ardoa argitik babesten duena aromak eta freskotasuna gordetzeko. • Gomendatutako kontsumoa: Oso egokia gazterik gozatzeko, ahal dela uztaren urtean, bere freskotasun, aroma eta gozotasun natural guztia aprobetxatzeko.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen