Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Café de Especialidad Colombia Magdalena en Grano 250 g.

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Café de Especialidad Colombia Magdalena en Grano 250 g.
THE Green Coffee Company REGIÓN Antioquia HERRIA Salgar ALTITUD1.400 - 1.800 msnm VARIETAL Caturra, Castillo, Tabi, Typica, Colombia, Cenicafé... Txokolatea, aran horia eta karamelua. LA FINCA The Green Coffee Company 2017an sortu zen, berrikuntzaren, esperientziaren eta kalitatearen bidez Kolonbiako ekoizpenaren dinamika eraldatzeko xedearekin, mundu osoko bezeroei kafe sendoak eskaintzeko. Finkaren azalera osoa 4.000 ha-koa da orain, 40 finka eskuratzeari esker. Bertan, ekoizpenaren alderdi guztiak kontrola daitezke, agronomiatik hasi eta uzta bildu osteko prozesura eta esportaziora arte. GCC nabarmen teknologian inbertitu du, eta bi onura heze zentralizatuak ditu, egunean 360.000 kg gerezi prozesatzeko gaitasuna dutenak. Onura heze horiek gerezi kolorearen sailkatzaileen teknologia aurreratua eta jarraipen elektronikoa erabiltzen dituzte prozesu osoan zehar, eta horrek lagundu die kafea 21 milioi litro baino gehiagotan ekoizteko behar den ur bolumena murrizten. GCCn, ingurumena eta baldintza sozialak hornidura-katearen filosofiaren parte dira. Finketan, aktiboki lan egiten dute arro hidrografikoa babesteko, kafekoak ez diren 26.000 zuhaitz landatuz. Lur horien % 55 kudeatzen dute, eta 153 hektarea baso erreserbatu dituzte. Castillo eta Kolonbiako 2 milioi kafetegi landatu dituzte lehen abeltzaintzarako erabiltzen ziren lurretan. Mintegian, plastikoen erabilera erabat ezabatu dute. Finkek 400 langile iraunkor baino gehiago dituzte, eta lan egonkorra eta segurua egiteko aukera dute, baita langileentzako pentsio-programa bat ere. Aukera-berdintasunerako programa bat dute: enplegatuen % 27 emakumeak dira, eta finketan haientzat lidergo-postu gehiago sortzea dute helburu. Ama ezkongabeei tokiko komunitatean lan egin ahal izateko laguntza ematen dien ekimen bat ere badute. Gerezi helduak bakarrik biltzen dira eta, ondoren, erauzi egiten dira. Horietan mamia kentzen da eta kafea ur-kanal batzuetatik pasatzen da hartzidura-tankeetara iritsi arte. Mukilagoa kentzeko, kafea uretan sartzen da 24 orduz, gutxi gorabehera. Denbora hori igarota, kafea ur-kanal batzuetatik igarotzen da berriro, aleari itsatsita gera daitekeen mukilagoa kentzeko. Ondoren, kafea patioetan, bizkarrezur goratuetan edo markesinetan lehortzen da. Kafea % 11ko hezetasunera iristen denean, Federazioaren Kooperatibara eramaten da, eta han loteak banan-banan zehazten dira kafeak nahasteko. 1850etik aurrera, kafearen laborantza Santanderretik beste eskualde batzuetara zabaldu zen, bereziki Antioquiara. Desplazamendu hori eraginkorragoa izan zen 1874 eta 1900 artean, eta bultzada berezia jaso zuen 1893an Antioquiako Trenbidea inauguratu zenean. Trenbide horrek erraztasunak eman zizkien kofikultore berriei uztak garraiatzeko. 1875etik 1925era arte, Antioquia esportazio ekoizle handiena bihurtu zen. 20ko hamarkadaren amaiera aldera, kafea herrialdearen esportazio osoaren ia % 75 zen. 1890ean Kolonbiak 300.000 zaku inguru esportatzen zituen urtean eta 1930aren hasieran 3 milioi baino gehiago esportatzen zituen. Gaur egun, Kolonbiak urtean 12 milioi zaku esportatzen ditu. Gaur egun, Antioquiak Belaunaldi Berriko Kafe Kanpamentua sustatzen du, Medellin (eskualdeko hiriburua) kanpoaldean dagoen parke zabal batean. Udaleku honek aukera ematen die 20 eta 30 urte bitarteko gazteei beren kafeen kalitatea hobetzeko, prestatzeko metodoei, hartzidurari eta dastatzeko moduari buruz ikastean, baina esperientzia handiagoa duten beste kafe-ekoizle batzuekin sozializatzeko aukera ere badute. Era berean, beren finkak marka-identitatea eraikiz nola sustatu ikasten dute, gizarte-komunikabideak erabiliz, eta kafearekin gertatzen dena ulertzen dute finkatik irteten denetik (hau da, esportatzaileen, inportatzaileen, txigortzaileen eta gehiagoren lana). Barista-trebetasunei buruzko ikasgai praktikoak ere jasotzen dituzte.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen