Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Ahabien marmelada ST. DALFOUR | 284 g.
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Ahabien marmelada ST. DALFOUR | 284 g.
Ahabien marmelada St. Dalfour 284 g. – Naturala, azukre erantsirik gabea eta basa-frutaren zaporea duena La Mermelada de Arándanos St. Dalfourrek basoaren esentzia harrapatzen du koilarakada bakoitzean. Kalitate goreneko basahabiekin egina, zapore sakona, apur bat azidoa eta berez gozoa eskaintzen du fruta-zuku kontzentratuari esker, azukre finduaren beharrik gabe. Marmanden (Akitania, Frantzia) ekoiztua, konfitura hori poliki-poliki prestatzen da kolore ilun bizia, basa-usaina eta fruitu osoen testura mantentzeko. Emaitza marmelada aberatsa, dotorea eta orekatua da, benetako zapore naturalak maite dituztenentzat aproposa. Ezin hobea jogurtak, txigortuak, gazta onduak edo gozogintza fina laguntzeko. Jatorria eta elaborazioa: Frantzian (Marmande, Akitania eskualdea) St. Dalfour, mundu osoan ezaguna bere konfitura naturalengatik. Artisau-elaborazioa ahabi osoekin, su motelean egosiak mahats- eta datil-kontzentratzaile naturalarekin. Kontserbatzailerik, koloratzailerik eta usain artifizialik gabe. Flasko bakoitzak % 50etik gora fruta erreal dauka. Osagaiak: Ahabiak ( % 52) Fruta-zukuaren kontzentratua (mahatsa eta datila) Limoi-zuku gelifikatzailea: fruta-pektina Batez besteko nutrizio-balioak (100 g): Energia: 210 kcal Koipeak: 0 g Karbohidratoak: 52 g - Horietatik, azukre naturalak: 49 g Zuntza: 0,9 g Proteinak: 0,4 g Gatza: 0,03 g Beganoak eta barazkijaleak Glutenik gabeko dietak Produktu naturalak bilatzen dituzten pertsonak, azukre findurik eta gehigarririk gabeak Kontserbazioa: Behin irekita, hoztuta kontserbatzea eta 3-4 hilabete baino lehen kontsumitzea. Datuak Ahabiak dira fruta aberatsenetako bat antioxidatzaile naturaletan (antozianinak), zelulak zahartzearen aurka babesten laguntzen dutenak. St. Dalfour Europako uzta txikietatik dator, ohiko ahabia baino profil aromatiko biziagoa duena. Zaporeak gozotasuna eta azidotasuna uztartzen ditu, eta gosaltzeko zein plater gazietarako marmelada moldakor bihurtzen du (ahate-haragiarekin edo gazta urdinekin ezin hobea). Frantzian "Myrtille Sauvage" bezala ezagutzen da, eta St. Dalfour. Tenperatura baxuan egosteak kolore urdin sakona eta fruituaren olio naturalak mantentzea ahalbidetzen du. Errezeta ezberdina, Ahabien marmeladarekin St. Dalfour Mini cheesecakes ahabiak laberik gabe Osagaiak (6 unitate): 200 g gazta krema 150 g jogurt greko natural 3 cda Marmelada de Arándanos St. Dalfour 4 gelatina orri (edo agar agar cdta 1) 2 cda ezti edo eritritol (aukerakoa) Oinarria: 100 g galleta integral birrindu + 40 g gurin Prestaketa: Nahastu galletak gurinarekin eta jarri molde indibidualen oinarrian. Hidratatu gelatina eta disueldu ur beroko koilarakada batean. Nahastu gazta, jogurta eta eztia, gehitu gelatina eta oinarriaren gainean isuri. Hozkailua: 3 ordu. Estali ahabi-marmelada geruza eskuzabal bat zerbitzatu aurretik. Postre freskoa, laberik gabea, gaztaren kremositatearen eta ahabien berezko azidotasunaren arteko kontraste bikainarekin.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen