Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Gerezi beltzeko marmelada ST. DALFOUR 284 g. | % 100 fruta, azukre erantsirik gabe
Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe
Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea
Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Gerezi beltzeko marmelada ST. DALFOUR 284 g. | % 100 fruta, azukre erantsirik gabe
Gerezi beltzeko marmelada St. Dalfour 284 g – 100% fruta, natural eta gehitu azukre gabe La Mermelada de Cereza Negra St. Dalfour etxe frantseseko finenetakoa da. Eskuz hautatutako gerezi beltzekin eskuz egina, zapore sakona, apur bat garratza eta gozoa eskaintzen du, ehundura trinkoa eta eskuzabala fruta zatietan. Frantzian egin zen metodo tradizional batekin, eta fruta-kontzentrazio naturala (mahatsa eta datila) erabiltzen du gozagarri gisa. Marmelada honek fruituaren jatorrizko izaera osoa gordetzen du. Azukre erantsirik gabe, kontserbatzailerik gabe, koloratzailerik eta usain artifizialik gabe: benetako fruta besterik ez, astiro prestatua, bere garbitasuna eta aroma babesteko. Ezin hobea zapore bizi eta dotoreak maite dituztenentzat, ezin hobea txigortuak, jogurta, gazta onduak edo postreak laguntzeko. Jatorria eta elaborazioa: Marmandekoa (Frantzia), St. Dalfourrek 1984az geroztik mantendu du bere familia-tradizioa. Gerezi beltzak poliki-poliki prestatzen dira, beren zuhurtasuna, kolore iluna eta nota aromatiko naturalak gordetzeko. Fruta naturalaren (mahatsa eta datila) zuku kontzentratuarekin bakarrik gozatua. Glutenik gabe, koloratzailerik gabe, kontserbagarririk gabe, beganoentzat egokia. Osagaiak: Gerezi beltzak ( % 52) Fruta-zukuaren kontzentratua (mahatsa eta datila) Limoi-zuku gelifikatzailea: fruta-pektina Nutrizio-balioak (100 g): Energia: 210 kcal Koipeak: 0 g Karbohidratoak: 52 g - Horietatik azukre naturalak: 49 g Zuntza: 0,8 g Proteinak: 0,5 g Gatza: 0,03 g Glutenik gabeko dietak Beganoak eta barazkijaleak Produktu naturalak eta azukre findurik gabeak bilatzen dituzten pertsonak Behin irekita, gorde hozkailuan eta kontsumitu 3 hilabete baino lehen. Datuak Gerezi beltza Europan landatutako fruta zaharrenetakotzat jotzen da, jatorria antzinako Grezian duena. Antozianinetan aberatsa, kolore iluna ematen dioten antioxidatzaile natural indartsuak eta hanturaren aurkako onurak. Ipar Euskal Herrian, "confiture de cerise noire" Ossau-Iraty gazta, gourmet klasiko bat, laguntzeko erabili ohi da. Datilaren gozotasun naturala gereziaren azidotasunarekin konbinatzeak oreka perfektua sortzen du, azukre gehigarriaren beharrik gabe. Gosaltzeko nahiz gazta, foie gras edo haragi erreen uztarketarako aproposa da zati osoekin duen ehundura. Errezeta ezberdina Gerezi Beltzezko Marmeladarekin St. Dalfour Tosta brie gazta eta karamelatutako gerezi beltzeko marmelada Osagaiak (4 tostentzat): 4 xerra ogi landatar edo hogaza 100 g brie gazta edo camembert St. Dalfour 1 gurin intxaur Tomillo freskoa edo erromeroa Prestaketa: Ogia pixka bat erre eta gainean brie gazta xerra bat jarri. Zartagin batean, berotu marmelada gurin pitin batekin, urtu eta pixka bat loditu arte. Bota gazta beroaren gainean eta apaindu ezkai-hostoekin. Aperitibo dotore eta naturala, non gerezi beltzezko marmeladak kontraste gozo eta afrutatu ezin hobea ematen duen briearen kremositatearekin.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen